PROLEĆE ĆE BITI ŽUTO, A OVO SU NEKI ŽUTI FAVORITI

Ono malo žute boje viđene na reviji kuće Fendi za sezonu jesen-zima 2019/20. koju je, kao poslednje što je za života uradio, dizajnirao čuveni Karl Lagerfeld, podsetilo nas je da će i ovo proleće 2019. biti sasvim žuto. S obzirom na to da žuta boja širi tako dobru vedrinu, sreću i stvara pozitivnu atmosferu, protiv nemamo ništa, osim da počnemo da izdavajmo neke modne detalje koji će vam pomoći da ispratite trendove ovog proleća. U Stradivarius brendu sasvim slučajno našli smo tri veoma zanimljive i, pre svega, nosive žute torbe. Neka oboje proleće i prizivaju leto. Sve su nosive u brojnim kombinacija, od običnih svakodnevnih, mogu se nositi na posao, a jedan model idealan je i kao večernji trendi modni dodatak nekoj kombinaciji tamnijih boja.

Jedna žuta crossbody torbica sa lancem u stilu kornjačevine i totalno romantičnog retro dizajna, biće odličan dodatak vašim prolećnim kombinacija, posebno onim večernjim. Cena: 2.590 din.

Žuta bucket torba sa resicama jedna je od onih u kojoj možeš svašta da staviš, zgodna i za posao, a ima dugi kaiš koji takođe možete nositi preko tela. Cena: 2.290 din.

“Najposlovija” je ova žuta torba sa dodatkom još jedne torbice unutar, poput većeg nesesera. Prostrana, elegantne forme, lepo će osvežiti razne modne kombinacije, čak i one casual i sportske. Cena: 3.290 din.

Foto: Stradivarius