ZAJEDNIČKI NASTUP BENEFIT ZVEZDA: STIGLA JE CHEEKLEADERS PINK SQUAD PALETA

Prolećni novitet iz Benefit kozmetike baš liči na proleće! U jednoj paleti Cheekleaders Pink Squad Palette spakovano je 5 proizvoda (+ četkica) za lice tj. pet Benefit favorita, ali sada su svi zajedno na jednom mestu.
Paleta sadrži GALifornia Powder Blush rumenilo, Tickle Box o’ Highlighter u nijansi “golden pink”, čuveni Hoola bronzer, nežni Dandelion Brightening Face Powder puder za efekat svetlijeg tena i Dallas Face Powder puder za lice.
Umesto pet ili više različitih proizvoda, na beauty stočiću od sada u jednoj blockbuster paleti imate i rumenilo, i puder, i bronzer i hajlajter. Od pet proizvoda, četiri su večite “zvezde” Benefit kozmetike, a sasvim novi je Tickle Box o’ Highlighter – super-svilenkasti hajlajter u prahu.Paleta ima ogledalo sa unutrašnje strane, četkice, kao i super savete i trikove za nanošenje proizvoda.
GALifornia Powder Blush rumenilo zlatno-ružičaste nijanse ostavlja sunkissed efekat na licu, a inspirisan je toplinom kalifornijskog sunca. Dopunjavajući sve tonove kože, fino rumenilo se laka stapa sa njom, dodajući blistav sjaj obrazima. Miriše na ružičasti grejp i vanilu.
Tickle Box o’ Highlighter je super-svilenkasti hajlajter u prahu zlatno-ružičastog tona, sa visokim svetlosnim efektima koje proizvodi na licu.
Hoola bronzer, jedan od najnagrađivanijih mat bronzera, daje prirodan sjaj i zdrav izgled kože tokom cele godine. Pogodan je za sve nijanse kože, a savršen je i za konture.
Dandelion Brightening Face Powder je fini, meki, ružičasti puder, savršen i kao rumenilo. Njegov sjaj daje blistavost licu, ten čini sjajnim, a boja je nadogradiva. Možete je koristiti kao veoma laku, jedva primetnu ili dodavanjem teksture napraviti jaču nijansu.
Dallas Face Powder puder/bronzer je kultni favorit i daje trenutnu dubinu i prirodan sjaj tena. Idealan za sve tonove kože, bogato je pigmentovan a tekstura sadrži i svetlucave čestice koje privlače sunčevu svetlost.

Benefit kozmetika ekskluzivno se prodaje u Sephora parfimerijama, a cena ove palete je 8.000 dinara.

Pored Cheekleaders Pink Squad Palette u ponudi je i Cheekleaders Bronze Squad Cheek Palette (highlight, contour & bronze palette).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Instagram@benefitcosmetics