BIOTHERM SKIN OXYGEN LINIJA ZA OPORAVAK TOKOM NOĆI I ZAŠTITU PREKO DANA

Udaljena planinska jezera u mnogim delovima sveta već decenijama su jedno od omiljenih odredišta ljudima koji žele ponovno da „napune baterije“. S druge, koži je potrebna dubinska oksigenacija. Biotherm je pomoću napredne tehnologije uspeo da oslobodi energiju hlorele, čarobne mikroalge koja se krije u vodama planinskih jezera više od dve milijarde godina i ima važnu ulogu pročišćivača okoline jer je alga najbogatija hlorofilom i njena blagotvorna svojstva uneo je u svoju novu liniju za negu kože – Skin Oxygen. Već nakon sedmodnevnog korišćenja dnevne i noćne kreme, kao i maske, koža više ne izgleda umorno i bez sjaja, nepravilnosti su manje primetne, a višak sebuma je uklonjen. Biotherm Skin Oxygen krema sa SPF 15 je najpotpunija zaštita od zagađenja za vašu kožu, mekane i lagane teksture koja ne ostavlja osećaj maske na licu. Formula proizvoda kombinuje antioksidante, štiti kožu od spoljašnjeg zagađenja i pruža zaštitu od UV zraka. Mikroalga hlorela podstiče prirodni odbrambeni mehanizam kože protiv urbanih zagađenja. Svakim danom, koža je sve jača, sjajnija i oporavljena od urbanih agresora. Cena: 6.609 din.
Biotherm Skin Oxygen noćna krema pruža koži hidrataciju tokom cele noći, uz iznenađujuće osvežavajuću teksturu. Formula kreme je obogaćena mikroalgom hlorelom koja je poznata po svojstvima detoksikacije, a sadrži i hijaluronsku kiselinu koja pruža koži optimalan oporavak. Dan za danom, koža je jedrija, obnovljena, blistava i otpornija na zagađenja. Cena: 6.728 din.
Biotherm Skin Oxygen Wonder Mud maska obogaćena je marokanskom gasul belom glinom. Lagana tekstura maske se jednostavno nanosi i ne isušuje kožu. Za samo 3 minuta čisti i smanjuje vidljivost pora, istovremeno čisteći kožu od urbanih
dnevnih nečistoća. Nakon samo jedne aplikacije, koža je pročišćena, sjajna i mekana. Čak i koža koja je bila izložena
velikim zagađenjima drastično se transformiše na bolje. Cena: 5.784 din.

Foto: press