ENTERIJER KOJI ASOCIRA NA…: OTVORENA NOVA CHANEL RADNJA NA CHAMPS-ÉLYSÉES

Otvoreno je još jedno novo poglavlje u ljubavnoj priči Pariz & Chanel! Opčinjena francuskom prestonicom, kuća Chanel sada je otvorila još jednu prodavnicu, na jednoj od svojih najpoznatijih avenija – Champs-Élysées. Kao epicentar kupovine i turizma, ova ulica je, takođe, i veoma važno sastajalište Parižana.Nova radnja dizajnirana je po principu pop-up prodavnice, sa novim prostornim identitetom i notom luksuza, a dva izloga pružaju uvid unutar ovog prostora od 100 kvadrata. U ovoj radnji prodavaće se Chanel beauty proizvodi. Čiste, podcrtane linije definišu nekoliko različitih svetova: šminku, parfeme, skincare i ekskluzivne proizvode. Ambijent i dekor enterijera rađen po principu crno-belo odmah će vas podsetiti na Chanel ambalažu. Taj prepoznatljiv dvostruki crno-beli ton kuće začinjen je mladalačkom i dinamičnom ružičastom bojom koja dominira u prvom delu butika – studiju za šminkanje. U centru je dugačak sto sa ogledalima, okružen visokim stolicama, koji poziva posetioce da probaju boje i teksture i dobiju savete od Chanel Makeup šminkera.
Ekskluzivan izbor sunčanih naočara dopunjuje drugu prostoriju posvećenu parfemima i proizvodima za negu kože.
Novim butikom, Chanel inicira jednu posebnu viziju lepote, koji će se prilagođavati izgledu novih kolekcija, a klijentima obezbediti trenutke istinskog uživanja. Otvoren je svakog dana od 10.30 do 23 sata, a nedeljom radi do 22 časova.
Imam dve ljubavi, Chanel i Pariz …
U ime otvaranja novog butika na Champs-Élysées, Chanel je dizajnirao dva ekskluzivna proizvoda, limitirana izdanja koja kao da šapuću “ponesi me sa sobom” kako bi zauvek sačuvali magiju grada svetla.

 

 

Chanel Paris parfemska kutija sa ekskluzivnim kućištem dizajniranim za bočicu najpoznatijeg Chanel parfema od 100ml, sa zlatotiskom motiva legendarnih krovova i najpoznatijih
spomenika u Parizu.

Cena: 150 €.

 

Hajlajter,

u čijoj teksturi

je izgraviran

Ajfelov toranj.

Cena: 65 €.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: CHANEL press