JAPANKE IMAJU SVOJE TAJNE LEPOTE, A AVON EKSLUZIVNU MISSION LINIJU

Ekskluzivna japanska linija Mission za negu kože lica stiže iz kuće Avon i premijerno otkriva efikasnost rituala kojima se Azijatkinje decenijama pridržavaju. Jedna od prvih asocijacija na žene iz Japana, jeste njihova baršunasta koža lica, kojoj danas teži svaka moderna žena. Zbog toga neretko tragamo za proizvodima koji će nam pružiti taj porcelanski „glass skin“ efekat na licu i otkriti tajnu superiorne nege žena Dalekog istoka. Za razliku od žena sa ovih podneblja, Japanke biraju linije koje sadrže nekoliko proizvoda, kako bi kroz rituale u kojima maksimalno uživaju, svojoj koži dale potrebnu negu i potpuno hidrataciju.

Mission čine dve linije proizvoda izuzetnog kvaliteta koji se kroz rituale, strpljivo nanose u slojevima, jedan po jedan. Svaki sloj pojačava efikasnost prethodno nanetog proizvoda, čime se stvara celina čiji rezultat jeste upravo podmlađena koža lica.

Mission Y je odgovor na sve potrebe kože žena sa 30+ godina koje primećuju prve znake starenja. Temelji se na trostruko fermentisanom kvascu – bogatom izvoru vitamina, aminokiselina, minerala i antioksidansa. Mission Eclat je tu da zadovolji sve potrebe zrele kože dama sa 40+ i vrati joj glatkost i elastičnost, poboljša hidrataciju, zaštiti je i smanji bore. Odlikuju je napredne tehnologije, luksuzne formule, kao i dragoceni prirodni sastojci kao što je ekstrakt nevena i morskih algi.
Upustite se u misiju na besprekornu kožu uz Mission proizvode i rituale koje vam ekskluzivno ove jeseni donosi Avon.
Mission Y i Mission Eclat proizvodi premijerno su dostupni uz Avon brošuru, kao i na sajtu www.avon.rs.

Foto: press

 

 

Foto: press