KNEDLICA: DŽENIFER ANISTON U KOMEDIJI O PRIHVATANJU SEBE

Komedija Knedlica, duhovita i topla priča o odnosu između majke i ćerke, o ženskom prijateljstvu i prihvatanju sebe, novi je film u kome ćemo ponovo gledati miljenicu publike Dženifer Aniston.

Film „Knedlica“ na repertoaru domaćih bioskopa naćiće se od 7. februara.
U duhovitoj i toploj priči o odnosu između majke i ćerke, o ženskom prijateljstvu i prihvatanju sebe, Dženifer Aniston tumači ulogu majke i bivše misice koja svoju ćerku tinejdžerku, zbog prekomerne težine zove „knedlica“.
– Mislim da je ovo divno. Nadam se da ovo više neće biti tema Holivuda i da šaljemo poruku da su svi ljudi prihvataljivi i da izgled nije bitan – izjavila je Dženifer Aniston povodom teme novog filma.
Viloudin Dikson je punija tinejdžerka koja živi mirno u malom gradu u Teksasu. Sve počinje da se menja kada Vil upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu i kada shvati da se i ona njemu dopada. Umesto da nauči da prihvati sebe, Vil počinje da gubi samopouzdanje, a kako bi ga povratila, prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi.
Film „Knedlica“ je adaptacija istoimenog romana spisateljice Džuli Marfi, a za režiju je zadužena En Flečer. U ulozi korpulentne tinejdžerke našla se mlada australijska glumica Daniel Mekdonald.
Kantri pevačica Doli Parton posebno je za ovaj film napravila saundtrek „Girl in the Movies“ za koji je nominovana za najbolju originalnu pesmu za nagradu Zlatni globus 2019.

Foto: press