KUĆA SAVRŠENIH STRANACA: SCOTCH & SODA KOLEKCIJA SS 2019. VODI NAS NA AMALFI

Kuća savršenih stranaca naziv je kolekcije Scotch & Soda brenda za sezonu proleće-leto 2019. i vraća nas u leto 1976. godine, do porodičnog, ali egzotičnog hotela istog imena. Raffia grad prepliće izražen glamur sedamdesetih sa mirom jednog starog ribarskog sela. Siluete se kreću lagano i ležerno. Teksture su inspirisane Raffiom i prirodnim tkanjem. Nova linija dočarava klasičan street look sa duhom Amalfi obale. Stara modna škola susreće SE sa novom – nonšalantnom i prilagođenom. A od boja sreću se svetložuta, tamnozelena, svetloplava i jarkocrvena.

Šarm sedamdesetih vraća na ulice tropski stil i njegove različite ulične varijacije. Ključni artikli su majice sa starinskim havajskim printom, opušteno nošene preko bermuda, a boje Bamboo dela kolekcije su smele – od svetloljubičaste, neonžute, tropskoplave, pomešane sa pastelnim tonovima.

Surferski lifestyle Palm Cova predstavljen je kroz modele svetlih, duginih boja. Akcenat nove kolekcije za sezonu proleće-leto 2019. su klasične pantalone naborane u struku, kombinovane sa jaknom sa tropskim printom, a kao aksesoar pojavljuje se sportska traka na rukavu. Razigrane kombinacije sportskog i urbanog, klasičnog prepi i ženskog šika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: press