MEKVINOVE “UDOVICE” OD ČETVRTKA U BIOSKOPIMA

Od režisera filma „Glad“, „Sramota“ i „12 godina ropstva“ u domaće bioskope stiže novi krimi triler Udovice u režiji Stiva Mekvina.
Film „Udovice“ režisera Stiva Mekvina dobio je najviše ocene na sajtu RottenTomatoes i ima zadatak da nas, bez sumnje, iznenadi i uvede u vrlo uzbudljivu i nesvakidašnju priču.
Pored Viole Davis, dobitnice Oskara, i Mišel Rodrigez, koja je poznata po serijalu „Paklene ulice“, u filmu igraju i Lijam Nisom, Kolin Farel, Rober Dival, Danijel Kaluja i Džon Berntal.
Priča prati osobe sa potpuno drugačijim rasnim, socijalnim i ekonomskim statusom koje, zbog problema u kojem su se našle njihove porodice, moraju da preuzmu stvar u svoje ruke i završe započeti posao.
Ova krimi priča dešava se u korumpiranom Čikagu, a inspiracija reditelja Stiva Mekvina proistekla je iz originalne serije koja ga je oduševila pre više godina, te je odlučio da snimi film koji je shvatio jako duboko i lično.
Izvanredna prilika da primetimo kako se ponašaju ljudi koji su ostavljeni bez ičega, i na kakav nesvakidašnji način otkrivaju svoju snagu i postaju spremni na sve.