NOVITET IZ L’OREAL PROFESSIONNEL LINIJE: SVAKA BLONDINA TREBA DA IMA SJAJNU KOSU

Možda se plavuše bolje zabavljaju, ali, da bi imale sjajnu kosu moraju mnogo više da se potrude od crnokosih dama i brineta. A da bi svaka blondina imala negovanu, zdravu i veoma sjajnu kosu L’Oréal Professionnel brend u svoju Blondifier liniju za negu plave kose dodao je i Blondifier Gloss šampon koji se od septembra nalazi u prodaji.

Novi šampon pruža sjaj i zaglađenost posvetljenoj i plavoj kosi i sadrži ekstrakt acai bobica koji sadrži polifenol. Nakon upotrebe ovog šampona kosa izgleda veoma negovana, nahranjena i hidrirana.
Blondifier linija za negu kose do sada je, pored tehničkih proizvoda namenjenih isključivo za upotrebu u frizerskim salonima, u ponudi imao proizvode koji se mogu koristiti kod kuće, kao što su Cool šampon za neutralizaciju neželjenih tonova, negu i masku za kosu koje pružaju zaglađenost i sjaj kosi, kao i Blond Bestie sprej koji štiti kosu i čini je mekom na dodir. Međutim, s obzirom na to da sve plave kose nisu iste, Blondifier je uvrstio i novi Blondifier Gloss šampon koji će povratiti sjaj farbanoj, posvetljenoj blond nijansi kose. Možete ga naći u frizerskim salonima koji koriste i prodaju L’Oréal Professionnel proizvode po ceni od 1.420 din/300ml.
Blondifier Cool šampon sa ljubičastim kolorantima neutrališe neželjene tonove, sadrži ekstrakt acai bobica koji sadrži polifenol koji neguje, hidrira i hrani kosu 1.420din/300ml.
Blondifier nega za kosu takođe sadrži ekstrakt acai bobica sa polifenolom, hrani i neguje i daje sjaj posvetljenoj i blond kosi 1.695din/200ml.
Blondifier maska za kosu služi za hidrataciju i negu kose i vraćanje sjaja posvetljenoj i blond kosi 1.780 din/250ml.
Blondifier Blonde Bestie sprej za sve blond nijanse kose, štiti kosu i čini je mekom 1.990din/150ml.

 

 

 

 

Foto: press