NOVU AVON 5 U 1 LASH GENIUS MASKARU MORATE DA PROBATE, BOLJA JE OD SOPSTVENE REKLAME

Sve što od maskare tražite, koliko god da je to stavki u pitanju, pružiće vam nova Avon 5 u 1 Lash Genius maskara, kreirana da vas oduševi i da na nju nemate primedbi.
Pažljivo dizajnirana na osnovu potreba ljubiteljki make-up proizvoda koje, baš kao i vi, ne žele kompromise, već traže maksimalan efekat sa minimalno napora, Avon 5 u 1 Lash Genius maskara pokazala se kao moćno “beauty oružje” vašim trepavicama daje volumen, zanosnu dužinu, savršeno ih definiše i razdvaja, a što je najvažnije – trepavice ostaju “podignute” tokom celog dana i to u crnoj ili braon nijansi.
Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, pametno odabranim sastojcima i formuli za lako nanošenje, u kombinaciji sa četkicom sa vlaknima različite dužine, ova multifunkcionalna maskara omogućava vam precizno nanošenje i daje kontrolu nad svakom trepavicom od korena do vrha. Genijalno!
Avon 5 u 1 Lash Genius maskara je ujedno i vodootporna, što znači da će biti postojana tokom visokih temperatura i vlažnosti vazduha, pa ćete moći da se opustite i uživate u ostatku leta jer nećete morati konstantno tragati za ogledalom i proveravati je.
Nova 5 u 1 Lash Genius maskara dostupna je po specijalnoj ceni od 599 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.
Moje iskustvo: Avon 5 u 1 Lash Genius maskara je jedna odlična maskara. Dobila sam je na poklon da je probam, a da li bih je kupila – DA. Sve preporuke! Pre svega zbog efekata koje poseduje, a zatim i zbog cene. S obzirom na to da iz kuće ne izlazim bez maskare, vrlo sam zahtevna kada je ovaj proizvod u pitanju. Od maskare tražim SVE. I gotovo sve te zahteve ispunjava nova 5 u 1 Lash Genius maskara:
– tekstura nije vodenasta, retka, jer, u mom slučaju, to automatski znači da je proizvod neupotrebljiv, već je “katran gusta”
– četkica je plastična, sa plastičnim “zupcima/vlaknima”, debeljuškasta je, sa zupcima na vrhu, odnosno glavi četkice, koji služe za nanošenje maskare na donje trepavice. Sa njima treba biti vrlo strpljiv i precizan, ali, po meni, mnogo su efikasniji za podizanje dlačica na spoljašnjim uglovima gornjih trepavica. Odlično rade!
– formula maskare i četkica zajedno odlično definišu i razdvajaju trepavice
– maskara podiže i uvija trepavice i veoma je postojana. Tako uvijene trepavice drži od jutra do večeri
– može da se nadograđuje, tj. nanosi više slojeva, što više to bolje, ali ne pokušavajte to posle sat ili dva. S obzirom na to da maskara dobro fiksira, učvršćuje trepavice, kada se osuše postaju “oštre” a ne paperjaste i teško da ćete ponovnim nanošenjem postići još neki, dodatni efekat. Nadograđujte je u jednom dahu, tj. sve dok je sveža na očima, dok se tekstura ne osuši
– ne razmazuje se ni ispod oka, niti ostavlja tragove na gornjim kapcima, koliko god da su se spustili
– neće se ni razliti ako vam se oči napune suzama ili ako pustite neku suszu, ali ne znam kako se ponaša ako baš briznete u plač 🙁
– skida se lako, kao i sve druge maskare, uz pomoć micelarne ili sredstva za skidanje makeupa
– krajnji efekat: sofisticirano-prirodan izgled očiju uz lepo definisane i uvijene trepavice koje nemaju efekat veštačkih, punih, pregustih trepavica.