ODA ŽENSKOM PRIJATELJSTVU: LIU JO PROLEĆNA KAMPANJA ZA 2017.

LIUJO_4x3_G

Kampanja italijanskog brenda LIU JO za proleće koje dolazi je sveža, pozitivna i savremena i predstavlja svojevrsnu odu ženskom prijateljstvu, originalnom saučesništvu koje dve žene mogu da formiraju, njihovoj snazi i zavodljivosti. Otuda i geslo kampanje #StrongTogether (jake zajedno). Glavne junakinje kampanje snimane u Milanu su američki top modeli Martha Hunt i Jasmine Tookes i pravi su sinonim novog raspoloženja nadolazeće sezone.

Dvadesetsedmogodišnja Marta Hunt, prepoznatljiva po plavoj kosi, predivnim plavim očima, zanosnim punim usnama, zvezda je međunarodnih modnih pisti, jedan od Victoria’s Secret anđela, ali i deo super grupe modela koja se pojavljivala u spotu Taylor Swift. Vežba jogu i vodi računa o zdravom načinu života. Na Instagramu je prati 2 miliona pratilaca.

LIUJO_4x3_D

Jasmine Tookes, dve godine mlađu Afro-Amerikanku iz Kalifornije, smatraju jednim od najprominentnijih modela današnjice. Ćerka poznate celebrity stilistkinje Cary Robinson debi u svetu mode imala je uz Bruce Webera kao jedan od Victoria’s Secret anđela, a 2016. godine odabrana je da nosi Bright Night Fantasy Bra optočen dijamantima, vredan 3 miliona dolara!

LIUJO_PRECOLLECTION_4x3_C

Ove dve dame veže prijateljstvo i u privatnom životu. Pripadaju generaciji nezavisnih i dobro organizovanih modela koje su uvek u pokretu. Radoznale su prirode i vešto se hvataju u koštac sa svakodnevnim izazovima. Stav i geslo kampanje #StrongTogether odlično osllikava prirodu njihovog odnosa i stil kampanje brenda LIU JO za sezonu proleće/leto 2017.

Foto: press