OSETI LEPOTU TOSKANE UZ NOVI ACQUA DI PARMA CIPRESSO DI TOSCANA PARFEM

Kolekcija parfema Blu Mediterraneo brenda Acqua di Parma donosi različite senzacije i mirise, jer svaka mirisna formula inspirisana je unikatnim predelom italijanskog Mediterana. Tako i novi Cipresso di Toscana odiše svežinom i energičnošću šetnje među prirodnim parkovima Toskane, gde drveće čempresa, simbolično za toskanske predele, vlada svojim tankim oblikom i aromatičnim, balzamičnim, energičnim mirisom.
Parfem Cipresso di Toscana podsetiće vas na šetnju, u tišini, kroz prirodnu oazu. Inspiracija za ovaj miris stiže upravo iz prirodnih ambijenata Toskane koji vas, na sam pogled, obasipaju svežinom, regenerišu i pune energijom koju širi aroma klasične paprati, ali obrađene u modernom, tipično italijanskom stilu. Poput laganog povetaraca, ovaj miris otvara se osvežavajućim zvezdasti anisom i elemijem, osvetljenim penušavim notama pomorandže i petitgraina. Živahnu notu daju mu aromatićna žalfija i lavanda, dok drvene balzamične i smolaste note čempresa i bora evociraju tišinu prirode i osećaj blagostanja.
Cipresso di Toscana, kao i ostali mirisi iz ove kolekcije, čuva se u sjajnoj plavoj Acqua di Parma Art Deco bočici koja podseća na svetlucavi odsjaj Mediteranskog mora. Ime mirisa ispisano je zelenom bojom, bojom gustog lišća koje ima toskanski čempes. Simbolika je jednostavna – plava kao Mediteran, zelena kao Toskana.
Sve parfeme kuće Acqua di Parma, kao i mirisne sveće i difuzere, možete naći u beogradskoj L’Atelier parfimeriji, po ceni od – 9.000 dinara za 75ml i 13.450 dinara za 150ml.

 

Foto: press