By Kilian: Hajde da parfem učinimo vidljivim

Potraga za pravim ružem za usne za svaku je ženu identična potragom za savršenim parfemom. Kada ga otkrije, on postaje njen zaštitni znak. Pa hajde da parfem učinimo vidljivim – rekao je Kilian i kreirao 6 senzualno crvenih ruževa sa mirisom vanile i nerolija. Novi By Kilian Le Rouge Parfum parfemski ruževi od 3,5 g kreirani su kako bi vratili igru u zonu senzualnosti i zavodljivosti – neko će poželeti da ga pojede sa vaših usana, jer je uzbudljiv, zavodljiv i pun neodoljivih gurmanskih mirisa!
Jer, kada Le Rouge Parfum šapuće, vaš dah miriše kao cvet pomorandže i vanile.
By Kilian Le Rouge Parfum kreiran je u tri različite crvene boje, svaka od njih u varijaciji satenske ili ultra-mat baršunaste završnice. Sastojcima bogati da bi negovali delikatnu kožu usana, laki i neosetni na usnama, dugotrajni baš koliko treba.
Kilian Hennessy uveren da nijedna boja ne govori tako dobro jezik zavođenja, da nijedna ne izražava individualnost žene kao crvena. A koja je vaša crvena boja? Božanska? Afrodizijačka? Možda ona “zabranjena”? Ili opasna? Možda neodoljiva?
Crveni ruž je vraćen na pijedestal koji mu pripada. Namirisan posebnim gurmanskim akordom nerolija i vanile, u raskošnom pakovanju koje mu pripada, sa prepoznatljivim Kilian motivom ugraviranim u crnom laku. Stigli su u Metropoliten parfimeriju, a cena im je 6.555 dinara.

Foto: press, Instagram