OTVOREN IKEA IZLOG U CENTRU BEOGRADA: OSMISLITE SVAKI DETALJ VAŠEG DOMA

Privremeni izložbeni centar IKEA Izlog otvoren je u srcu beogradske pešačke zone, u Knez Mihailovoj 5. a posetioci će do kraja jula 2018. moći da razgledaju ovaj inspirativni izložbeni salon namenjen isprobavanju IKEA rešenja. U novootvorenom IKEA Izlogu uvek ćete moći da se posavetujete sa stručnjacima, ali i da učestvujete u radionicama za bolji i održiv život kod kuće. Izložbeni prostor možete da iskoristite za online naručivanje robe koja će stići na vašu kućnu adresu, ali ne i da kupujete u samom Izlogu. Kupovina je, kao i do sada, moguća u robnoj kući IKEA Beograd Istok u Bubanj potoku.Vladimir Moga, direktor robne kuće IKEA Beograd Istok na današnjem predstavljanju koncepta IKEA Izlog
– Dom je najvažniji prostor za svakog od nas. S obzirom da znamo nešto o opremanju životnog prostora, znamo da je za uređenje kuće ili stana po svojoj meri potrebno vreme i dosta ličnog angažmana. Zato želimo da posetioci koji svrate u IKEA Izlog imaju mesto gde bi se inspirisali, isprobali rešenja koja nudimo, dobili savete, zabavili se i pronašli najbolji način kako da svoj dom urede baš onako kako žele – izjavila je Ana Krnetić, menadžerka za komunikacije i dizajn enterijera robne kuće IKEA Beograd Istok.
Smešten u prostoru veličine 900m 2 , IKEA Izlog posetocima će pružiti mogućnost da vizualizuju svoje snove, o kom god delu doma da se radi. Takođe, biće u mogućnosti da detaljno isplaniraju izgled kuhinja i spavaćih soba, a da bi taj doživljaj bio upotpunjen, posetioci se pozivaju da koriste Kutak Virtuelne Realnosti, da se upoznaju sa uslugama ili da jednostavno istražuju artikle online i da se uvere koliko online kupovina može da bude laka. Za one za koje je IKEA Izlog inspiracija, kada su u pitanju dnevni poslovi, postojaće poseban deo salona koji će biti besplatan za korištenje i koji će omogućiti posetiocima da uživaju u IKEA nameštaju, asortimanima i besplatnom WiFi signalu.
Prva aktivnost za građane „Postavi sto za letnju gozbu“ zakazana je za sredu, 9. maja. Sa partnerkama iz Centra za mame IKEA organizuje i seriju radionica na kojima će se razgovarati i pokazati kako može da se uredi dom za dolazak prinove, dok će sa udruženjem Eko BaG biti organozovane besplatne radionice šivenja. Ljubiteljima zelenila i onima koji bi želeli da gaje biljke, a ne znaju kako da to izvedu u svom životnom prostoru, kompanija IKEA organizovala je radionice o uzgoju biljaka kod kuće.
Detaljan pregled svih aktivnosti u IKEA Izlogu biće dostupan od 3.maja na web stranici www.ikea.rs. Prijave za radionice biće moguće isključivo putem web stranice, s članskim brojem programa IKEA FAMILY. Zbog ograničenog broja mesta, sve prijave za radionice biće moguće isključivo putem web stranice www.ikea.rs. Uslovi za učestvovanje
u radionicama je članstvo u IKEA FAMILY programu (potreban članski broj za registraciju). Učlanjenje u IKEA FAMILY moguće je i u IKEA Izlogu putem obrasca. Pratite Facebook stranicu IKEA Srbija i rezervišite na vreme svoje mesto na aktivnostima u IKEA Izlogu!

Foto: press, folder39.com