SMART/POSLOVNA ODEĆA: NAJATRAKTIVNIJI KOMADI NA SEZONSKOM SNIŽENJU

Granica između poslovnog i casual odevanja odavno su se pomerile, ili uopšte više ne postoje, te tako “poslovnu modu” žene mogu same da kreiraju veštim kombinovanjem određenih odevnih komada kojima biste, onako na oko, odham prikačili etiketu “primereno za posao”. Istina, još ima profesija u kojima se poštuje neki dress code, nekad čak i veoma strog, ali, i utakvim situacijama, umećem kombinovanja možete proizvesti look koji će biti prihvatljiv za poslodavca ili radno okruženje.
Letnje rasprodaje jedan su od idealnih trenutaka kada tu ponekad “poslovnu modnu monotoniju” možete da razbijete novim krpicama, posebno ako je reč o brendovima koji i nisu uvek tako pristupačni, a u svojoj ponudi imaju baš taj “smart fashion” koncept koji vam je potreban. Massimo Dutti je svakako jedan od njih, mesto sa koga bi poslovna žena mogla da iznese #paskoroceluradnju, a ovo je trenutak kada biste mogle da, za mnogo manje novca, nabavite nešto što ćete nositi odmah ovog leta, ili uskoro, odmah sa prvim septembarskim danima, kada se summertime privede kraju i krene novi životno-poslovni krug. A ovo je naš izbor sa aktuelne rasprodaje:KOŠULJA PLISIRANIH RUKAVA, 4.990 DIN.  PLISIRANI TOP , 5.490 DIN.

HALJINA, 4.990 DIN.

HALJINA BEZ RUKAVA, DVOREDNO KOPČANJE, MOŽE SE NOSITI I KAO PRSLUK, 10.990 DIN.LANENA KOŠULJA, 3.790 DIN.CRNA HALJINA SA PLISEOM NA BOČNOJ STRANI, 10.990 DIN.PLETENA HALJINA, 4.990 DIN.HALJINA, 8.990 DIN.

KOŠULJA/HALJINA, 10.990 DIN. NAVY BLUE HALJINA, 4.990 DIN.PAMUČNA KOŠULJA SA VEZENIM DETALJIMA, 5.490 DIN.

NAVY BLUE SAKO-HALJINA, 9.990 DIN.

 

Foto: Massimo Dutti