SWAN SONG: NOVI SINGL DUA LIPE ZA FILM „ALITA: BORBENI ANĐEO“

Dva puta nominovana za Grammy nagradu, pop pevačica Dua Lipa napisala je i izvela singl Swan song za novo filmsko ostvarenje 20th Century Foxa Alita: Borbeni anđeo. Ovaj film je epska akcija-avantura producenata Džejmsa Kamerona i Džona Landaua (“Avatar”), kao i režisera Roberta Rodrigeza (“Grad greha”), a u domaće bioskope stiže 14. februara 2019.
– Od trenutka kada smo videli Dua Lipin spot za pesmu „New rules“ znali smo da je ona savršena za pesmu koja će se naći u filmu „Alita: Borbeni anđeo”. Ova devojka poseduje snagu, moć i stav u svojim nastupima koji takođe karakterišu i Alitu. Džim, Robert i ja smo veoma uzbuđeni zbog ove saradnje i sigurni smo da će pesma „Swan Song“ biti inspirativna himna za naš film – izjavio je producent Džon Landau.
Povodom ove saradnja, Dua Lipa je istakla da pronalazi sebe u like Alite jer, kako kaže, dele dosta sličnosti među kojima su opasan duh, ali slična frizura.
– A od osobina koje nas spajaju, izdvojiću snagu i samouverenost – rekla je popularna Dua Lipa.
Pesmu „Swan Song“ napisali su Džastin Tranter, Kenedi Luken, Matias Larson, Robin Fredrikson,Tom Holkenborg i, naravno, Dua Lipa.

Foto: press