U CENTRU BEOGRADA OTVARA SE PRVA EKSKLUZIVNA NYX PROFESSIONAL MAKEUP PRODAVNICA

Otvaranjem svoje prve ekskluzivne prodavnice u centru Beograda jedan od najpopularnijih svetskih make-up brendova NYX Professional Makeup u Srbiju donosi potpuno novo iskustvo kupovine. Prva NYX Professional Makeup interaktivna prodavnica otvara se u subotu, 9. decembra, u 12 sati na Terazijama i biće centar okupljanja beauty zajednice, ali i ostalih ljubiteljki šminke koje žele da uživaju u ekskluzivnoj ponudi profesionalnog make-upa u čijoj ponudi se nalazi više od 2.000 različitih proizvoda na jednom mestu.Povodom otvaranja svoje prve ekskluzivne prodavnice NYX Professional Makeup pripremio je poklone za prvih 1.000 kupaca – Mage Shine Lip Gloss, a za 500 najbržih i Lippie neseser, bez obzira na vrednost kupovine. Možete da povedete i svoje kućne ljubimce, jer je prodavnica pet friendly.
Kada je 1999. godine pokrenula NYX Professional Makeup u centru Los Anđelesa mlada korejsko-američka preduzetnica Toni Ko tada je u ponudi imala liniju olovaka za oči i usta svetlih duginih boja, a cilj joj je bio da napravi “dostupnu profesionalnu šminku koja omogućava neograničenu umešnost ulepšavanja”.
NYX Professional Makeup pomogao je razvoju zajednice profesionalnih šminkera kroz sajmove i škole šminkanja, omogućavajući makeup umetnicima širom sveta da popune svoje komplete obiljem pristupačnih, ali visokokvalitetnih proizvoda.

Bili smo na otvaranju prve NYX Professional Makeup radnje u Beogradu i prenosimo vam delić te atmosfere.

Foto: press