VICHY LIFTACTIV FRESH SHOT: VITAMINOM C PROTIV UMORNOG IZGLEDA KOŽE

Iz Vichy laboratorije stigao je novitet Liftactiv Fresh Shot – prvi antioksidativni tretman protiv umornog izgleda kože, opuštenih crta lica, tena bez sjaja, kože smanjenog tonusa i punoće… Da bi se takva koža oporavila potrebna je “vitaminska” injekcija, odnosno vitaminski preparat. Zato je napravljena nova Vichy formula u vidu intezivnog tretmana koji se koristi svakog jutra, sa moćnim antioksidansima, uključujući čist vitamin C koji pruža trenutni, okrepljujući efekat. Posle 10 dana tretmana, koža postaje blistava i izgleda odmorno ili jednostavno rečeno – preporođeno!
U jednom Liftactiv Fresh Shot tretmanu nalazi se čak 15 odsto vitamina C u čistom obliku, a askorbinska kiselina, koju koža savršeno upija, u 100 odsto hipoalergenoj formuli. Vitamin C je neophodan za pravilno funkcionisanje organizma, prisutan je i u koži gde “hvata” određenu vrstu slobodnih radikala i tako se “bori protiv štete” koju uzrokuje oksidativni stres. Efekat ovog aktivnog sastojka ne kasni: sitne bore su ublažene, ten je ujednačeniji, a koža blistavija. Osetljiv koliko i moćan, vitamin C se brzo kvari pod uticajem kiseonika, vode i toplote, međutim njegova svojstva ostaju netaknuta tokom 10 dana tretmana.Vitamin E deluje u duetu sa vitaminom C, a jedan obnavlja drugog. Pored toga što primarno deluje umirujuće i štiti od zagađenog vazduha vitamin E smanjuje i znakove umora.Neohesperidin prirodnog porekla bori se protiv upale, sprečava oštećenja povezana sa UV zračenjem i stimuliše obnovu epidermisa. Zaslužan je procesu obnavljanja kože koja je zbog njega blistavija, čvršća i glatkija.
Polifenoli primorskog bora brinu se da ten postane ujednačen i blistaviji, a koža što čvršća.
Vichy mineralizovana termalna voda, kao jedan od sastojaka Liftactiv Fresh Shot tretmana, jača prirodnu odbranu kože koja izgleda zdravije.
Fragmentisana hijaluronska kiselina malena veličinom ali ipak deluje kao “kraljica punoće” putuje u unutrašnje slojeve epidermisa gde izglažuje kožu koja dobija puniju teksturu, postaje vlažnija, elastičnija i manje je izraženih sitnih bora.  Svakog jutra, tokom 10 dana, nanesite četiri do pet kapi antioksidativnog tretmana protiv umornog izgleda kože (poput seruma) pre svoje svakodnevne nege. Budući da štiti od oksidativnog stresa i trenutno oživljava “napaćenu” kožu, ovaj novi korak u vašoj nezi zaista se isplati. Moćne je i jednostavne formule, sa samo 11 sastojaka, ne sadrži ni mirise ni silikone. Izbegavajte područje oko očiju a dermatolozi preporučuju da je četiri tretmana od po 10 dana godišnje dovoljno za održavanje lepe i zdrave kože. Klinički je dokazano da su posle 10 dana umanjene sitne bore i znakovi umora, a ten je blistaviji. Za dugotrajan efekat liftinga i vidljivo čvršću kožu, uz antioksidativni tretman preporučuje se korišćenje komplementarne rutine nege iz linije Liftactiv Supreme. Prilikom primene Liftactiv Fresh Shot tretmana važno je pridržavati se određenih mera opreza, odnosno ne bi trebalo da se izlažete suncu kad na licu imate ovaj novi tretman.
Predstavljanje Liftactiv Fresh Shot inovacije upriličeno je na prezentaciji kolekcije jesen/zima 2017-2018. modne dizajnerke Dragane Ognjenović. Za iskorak u koloritu i primetne narandžaste detalje u pojedinim komadima, kao i avangardan i svež izgled šminke modela, Dragana je inspiraciju pronašla upravo u inovaciji brenda Vichy, antioksidativnom tretmanu protiv umornog izgleda kože – Liftactiv Fresh Shot. Cena:  3.250 din.

Foto: press