VICTORIA BECKHAM ODABRANA ZA “THE E! PEOPLE’S CHOICE” NAGRADU ZA MODNU IKONU

Kanal E! objavio je da će Victoria Beckham dobiti prvu, ikad dodeljenu The E! People’s Choice nagradu za modnu ikonu. Kreativni direktor brenda Victoria Beckham i međunarodno priznata ikona stila dobiće nagradu za globalni uticaj na modnu industriju, a dodela nagrada emitovaće se uživo iz Barker Hangera u Santa Monici, 12. novembra 2018. u 03:00 časa.
– Čast mi je što sam dobila ovu prvu nagradu za modnu ikonu na “The E! People’s Choice” dodeli nagrada. Ove godine proslavljam 10 godina svog brenda, a ovo je divan način da se označi ta decenija – rekla je Victoria Beckham, i dodala:
“Volim ono što radim, i volim to što mi je data prilika da osnažim žene kroz svoje kolekcije – 12. novembar će biti poseban trenutak za mene”.
– Victoria Beckham je moćna poslovna žena, modni dizajner, istinska inspiracija i glas dat modernoj ženi u današnje vreme – rekao je Jen Neal, izvršni producent Live Eventsa i E! izvršni potpredsednik marketinga.
– Proslavljajući svoju desetogodišnjicu njen brend predstavlja veliki kulturni uticaj širom sveta i mi nismo mogli zamisliti nikoga boljeg ko bi mogao dobiti E! People’s Choice nagradu za modnu ikonu – istakao je Jen Neal.
Od pokretanja 2008. godine, modni brend Victoria Beckham razvio je prepoznatljiv i moderan jezik kreiane odeće. Brend je nagrađen prestižnom nagradom za Designer Brand of the Year na Britanskim modnim nagradama 2011. i 2014. godine. U više od 400 prodavnica u oko 50 zemalja, ovaj brend izlaže samo najfinije radove i materijale kroz četiri Victoria Beckham linije razvijene u Viktorijinom studiju u Londonu.
Producenti E! People’s Choice nagrade su Vilshire Studios i Den of The Thieves uključujući izvršne producente Jesse Ignjatovića i Evan Pragera.

Foto: press