ZARA KOLEKCIJA ZA JESEN/ZIMU 2019. ODIŠE ČISTOM ELEGANCIJOM

Najvoljeniji high street modni brend Zara predstavio je kampanju za veoma inspirativnu i vrlo elegantnu kolekciju jesen/zima 2019.  I za ovu kampanju angažovan je fotograf Steven Meisel koji je Zara kolekciju predstavio kao sanjive scene u kojima se pojavljuju neki od najaktuelnijih modela današnjice – Julia Nobis, Karolin Volter, Adut Akech, Lina Zhang, Irina Kravchenko i čuveno Chanel lice Vittoria Ceretti. 

Italijanka Vittoria Ceretti (21) već godinama je omiljeno lice modne kuće Chanel, posebno beauty segmenta te je često i zaštitino lice raznih Chanel makeup proizvoda 

 

 

 

 

Jesenja kolekcija donosi haljine sa štampom koje je stilista Karl Templer kombinovao uz duge, strukirane kapute i jakne sa printom postavljene veštačkim krznom. Naćićete i masculine sakoe i klasične pantalone “na peglu”, kao i klasik kostime sa suknjom, scarf print trend nastavlja se i dalje, a tu je i masivan metalni nakit – zlatne ogrlice od masivnih alki, kao i kaiševe sa predimenzioniranim šnalama, upečatljive viseće minđuše i glomazno prstenje u kombinaciji metal, biser i dragi kamen. Špicaste salonke kaišićima se obavijaju oko članka, retro clutch torbice, poput onih bakinih, vise na metalnom lancu, a i one od kroko kože imaju metalne drške. Primetili smo još nešto, Zara u modu vraća čipkaste čarape i broševe! Slip haljine u svežoj pink nijansi najavljuju romantični deo kolekcije koji je bogat i haljinama i suknjama od delikatne čipke. Što se tiče paleta boja, zastupljena se one klasične jesenje, od sive, teget i crne, a osveženje daju modeli i detalji u burgundi nijansi, tamnoružičastoj i zlatnožutim tonovima.

Foto: zara.com