BEST OF BEAUTY: 6 NAJBOLJIH RUŽEVA ZA USNE PO IZBORU ALLURE MAGAZIN EKSPERATA

Allure magazin ili čuveni “beauty expert” sačinjen od profesionalaca od kojih ćete dobiti odlične, iskrene, korisne savete o nezi kože i kose, make-up proizvodima, kao i o svim beauty novitetima, njihovim pozitivinim i dobrim stranama, svake godine dodeljuje nagradu Best of Beauty proizvodima koji su se pokazali kao najbolji u svojoj kategoriji. Prošle godine, 2017. u kategoriji ruževa, balzama i sjajeva našlo se 20 proizvoda i prema ocenama stručnjaka i krajnjih potrošača koji su ocenjivali pigmentaciju i završni efekat, titulu Best of Beauty u kategoriji ruževa poneli su sledeći proizvodi: 

Najbolji klasičan crveni ruž je Pat McGrath Labs Lust MatteTrance Lipstick, nijansa Elson – vatrena, neprozirna boja višnja sa seksi mat završnicom (38$).
Najbolji tamnocrveni ruž je The Gucci Luxurious Moisture-Rich Lipstick, nijansaTulip – bogata burgundi boja sa sjajem koji omekšava ivice usana (39$).
Najbolji pink ruž je Butter London Plush Rush Lipstick, nijansa Playful – u nijansi sa kojom biste voleli da ste se rodili (22$).

Najbolji ruž neutralne nijanse (za svetlu kožu) je čuveni Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick, nijansa Pillow Talk – divna, krhka ružičastobež boja mesa usne pretvara u lagani, meki jastučić 😉 (34$).
Najbolji neutralni ruž (za tamniju kožu) je Giorgio Armani Rouge d’Armani Lip Color, nijansa Bamboo – kestenjasta nijansa sa dodatkom ružičaste boje, bogat, malo mekši i mnogo više seksi od većine neutralnih (38$).
Najbolji ruž u nijansi bobičastog voća je Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer, nijansa Shock Pop – boja maline sa prajmerom u formuli ovom ružu daje mat efekat i veoma lako se nanosi.

Foto: allure.com