SLATKI ZALOGAJI IZ AUSTRALIJE: KAD SE SPOJE LJUBAV PREMA HRANI I FOTOGRAFIJI…

Michelle ima 17 godina, živi u Melburnu, Australijanka je kineskog porekla, završava srednju školu, voli da svira i sluša K-pop (koreansku pop muziku), putuje, fotografiše, bavi se food blogingom, ali najviše voli da mesi i pravi kolačiće. Tu veštinu savladala je uz pomoć Youtube snimaka. Prijatelji je zovu Michi ili Mish XD. Kada pravi kolačiće Michi posebno kreira originalne ideje koje odražavaju miks japanaske i koreanske kulture.

Od predmeta u školi najviše voli prirodne nauke, japanski jezik, muzičku kulturu, istoriju i tehnologiju hrane. Ljubav prema tim naukama našla je primenu i u njenom hobiju – kuvanju i kroz njih, kako kaže, dodatno saznaje ranorazne detalje iz oblasti kulture, hemije, muzike i istorije.

Na njenom Instagram profilu @sweet_essence videćete sve što napravi, a nekada se tu nađe i po koja fotkica napravljena u nekom lokalnom kafeu ili uslikana negde na, na nekom putovanju. Kada je pitaju šta joj se najviše sviđa u toj influenserskoj priči Michi kaže da ona sebe ne smatra nikakvim influenserom jer svoju Instagram stranicu formirala je kako bi prijateljima i ostalima pokazala šta je najviše zanima u životu – a to su hrana i fotografija.

Foto: Instagram @sweet_essence