GUERLAIN L’ESSENTIEL: NOVI TEČNI PUDER SA 97% PRIRODNIH SASTOJAKA

Prirodan izgled kože i dobra pokrivna moć je ono što žene najviše traže od jednog pudera. Nova formula sa baš takvim efektima stiže iz kuće Guerlain koja je kreirala L’Essentiel tečni puder sa čak 97 odsto prirodnih sastojaka. Prirodnost, nadogradiv make-up efekat za savršen ten, blistavu i svežu kožu ujedinjeni su u novoj formuli L’Essentiel pudera. Aktivni prirodni sastojci prirodnih pigmenata, belog kakaa i sirupa yacon biljke (vrste suncokreta) dozvoljavaju koži da diše, obezbeđuju joj hidrataciju tokom dana i štite je od spoljašnjeg zagađenja.
Prebiotici iz sirupa yacon ploda poboljšavaju odbranu kože i ojačavaju njenu barijeru. Ekstrakt belog kakaa brine se o dugotrajnoj hidrataciji kože, a mineralni pigmenti koriste se za koloraciju teksture.
Prijatna tekstura pudera dozvoliće vam da ga nadograđujete, u zavisnosti od toga kakvu pokrivnost želite da postignete, ujednačiće vaš ten a sve vidljive nepravilnosti na licu biće znatno smanjene. Blistav i svež izgled kože potrajaće čak 16 sati.Puder se najbolje nanosi uz pomoć posebno dizajnirane Retractable Foundation Brush – četkice sa veštačkim vlaknima tretirane ugljenom bambusa koji se brine o njenoj čistoći.
Guerlain L’Essentiel tečni puder dolazi u 30 nijansi, od najsvetlijih do najtamnijih, a dizajn neobične bočice potpisuje poznati dizajner Mathieu Lehanneur.

Foto: press