JENNIFER LOPEZ: NOVA ZVEZDA PROLEĆNE GUESS JEANS KAMPANJE

Američki brend GUESS ponosno najavljuje da će glumica, pevačica, plesačica, zabavljačica, filantropistkinja i modna ikona Jennifer Lopez sledećeg proleća biti zaštitno lice kampanje za GUESS JEANS.

– Kada me je Paul Marciano pozvao da budem nova GUESS devojka, bila sam veoma počastvovana i uzbuđena što ću postati deo ovog kultnog brenda koji obožavam još od tinejdžerskih dana. Kada pogledam rane GUESS kampanje, vidim sve te predivne modele i iconic fotografije koje Paul stvorio. Ovo je neverovatan kompliment da budem izabrana za nosioca prolećne kampanje – izjavila je Jennifer Lopez.
Art direkciju potpisuje Paul Marciano, ko-osnivač GUESS?, Inc., dok je iza objektiva bila modna fotografkinja Tatiana Gerusova. Inspiracija leži u uzbudljivom životu Lopezove tokom nastupa u Las Vegasu, ali i dok radi kao glumica u Holivudu. Atraktivni kadrovi nastalli su u elegantnoj vili i evociraju uspomenu na klasične GUESS kampanje uz neizbežan uticaj estetike i ličnog stava Jennifer Lopez.
– Jennifer Lopez je GUESS devojka iz snova. Ona je ostvarena umetnica, ikona, neverovatno senzualna. Njen uticaj nastavlja da raste i ova kampanja odaje počast ženama koje dobijaju na lepoti sa godinama. Njena lepota i sofisticiranost isijavaju kroz kampanju i veoma sam uzbuđen što je Jennifer prihvatila da bude naša nova GUESS devojka, ali u isto vreme i ’Femme Fatale’ za Marciano – izjavio je Paul Marciano.
Pogledajte i video za njenu novu pesmu „Amor, amor, amor“ za koju styling potpisuje GUESS JEANS.

Foto: press