PRIPREMITE SE ZA VREME DARIVANJA: AVON INSPIRACIJE NA VELIKOM SNIŽENJU

Set – Luksuzna eliksir kupka i maska za lice sa prahom bisera i morskim algama, 639 din.

Darivanje je jedan od najlepših načina da pokažemo koliko nam je stalo do dragih osoba, a sobzirom na to da je praznična sezona pred nama pravi je trenutak da krenete sa odabirom poklona za sve one koji vam čine život lepšim. Ukoliko vam je potrebna inspiracija, Avon je pripremio popuste i do čak 70 odsto i nudi vam savršen izbor ženskih i muških poklona. 

– Kvalitet mi je imperativ kada biram poklone za prijatelje i porodicu. Najmilije dame možete obradovati izvrsnom Luxe Volume Extravagance maskarom, Luxe Cashmere paletom senki i Luxe Couture kremastim ružem iz limitiranog novogodišnjeg izdanja. Uvek preporučujem Luxe liniju šminke jer sadrži samo najfinije sastojke koji pružaju koži dodatnu negu i daju dozu sofisticiranosti svakom make-up look-u – izjavila je Maja Nikolić, i dodala da je ova kombinacija proizvoda idealna ako birate poklon koji je istovremeno elegantan i koristan.

Little Red Dress parfem, Aspire Debut toaletna voda, Little Sequin Dress parfem, Perceive Oasis parfem – bilo koji za 1780 din, jedan za tebe drugi za 10 din.
Black Suede Night toletna voda, Full Speed Extreme toaletna voda, Avon Aspire toaletna voda za njega, Elite Gentleman toaletna voda, bilo koji za 1680 din, jedan za tebe drugi za 10 din.

Trenutno je na sniženju veliki izbor šminke, kozmetike i modnih aksesoara, a za jedan kupljeni parfem drugi možete dobiti za samo 10 dinara. Obradujte i sebe i svoje najmilije poklonima iz Avon brošure koja važi do 27. decembra, kao i na sajtu www.avon.rs.

Foto: press