LANCOME TEINT IDOLE ULTRA WEAR STICK: UPOZNAJTE SA NOVOM ZVEZDOM

Na zadovoljstvo svih obožavateljki šminke, posebno linije proizvoda Teint Idole Ultra Wear, Lancome predstavlja novu zvezdu – Teint Idole Ultra Wear Stick! Podloga u stiku nove generacije Teint Idole Ultra Wear Stick omogućava vam da ujednačite ton kože i doterate svoje lice kad ste vrlo aktivni ili u pokretu. Dostupna je u 10 nijansi, a izuzetna formula nudi visok stepen pokrivenosti uz neverovatno lagan osećaj. Jednostavno se koristi i pruža izuzetnu kontrolu tokom nanošenja kako biste postigli satenski finiš i prirodno matiran izgled kože. Podloga dolazi u sasvim jednostavnom, praktičnom pakovanju i možete je poneti bilo gde sa sobom. Biće ovo vaš odličan saveznik dok ste u pokretu.

Ovaj ultra prilagodljivi stik može se koristiti kao podloga, za doterivanje šminke tokom dana, za postizanje prelepog izgleda i oblikovanje crta lica highlighting tehnikom ili tehnikom konturisanja.
Tehnika konturisanja uz Teint Idole Ultra Wear Stick
Suština je u nanošenju svetlije nijanse niz bočne strane nosa, u predelu iznad gornje usne, kao i na vrhovima jagodica, ne bi li se lice osvetlilo u tom delu, a tamnije nijanse preko gornjeg dela čela, jagodica i vilične kosti, kako bi se naglasile konture lica. Stik Teint Idole Ultra Wear je savršen za tehniku konturisanja lica gde god da se nalazite. Ovaj proizvod omogućava vam da na kožu nanesete pravu količina proizvoda, a na vama je samo da ga prstima izblendate i savršen izgled tena je zagarantovan.
Cena: Lancome Teint Idole Ultra Stick – 5.076 din.

Foto: press & @lancomeofficial