MALA CRNA KNJIGA: PRIRUČNIK ZA POSLOVNE ŽENE STIGAO U SRBIJU

Svetski bestseler i priručnik za poslovne žene prepun dragocenih saveta o karijeri Mala crna knjiga, autorke Otega Juagba, objavljen je i u Srbiji, u izdanju izdavačke kuće Finesa.
Reč je o savremenom, poslovnom vodiču koji se našao među najprodavanijim knjigama “The Sunday Times”. Ispunjena praktičnim i smislenim savetima, ova knjiga izvor je inspiracije i oslonac na putu pronalaženja posla iz snova, namenjena svim ženama, bez obzira da li tek započinju sviju karijeru ili imaju dugogodišnje iskustvo u poslovnom svetu.

Otega Juagba, koja se nalazi na Forbsovoj listi najuspešnijih mladih žena „30 ispod 30“ svojim posebnim načinom pisanja vodi vas kroz sve što bi trebalo da znate o izgradnji uspešne karijere. U ovoj knjizi nalaze se svi neophodni saveti, od pregovaranja sa šefom u vezi sa povišicom, preko građenja sopstvenog brenda, do uklanjanja ličnih blokada i pokretanja svog kreativnog mehanizma. Osim toga, možete da naučite kako da napredujete kao frilenser i kako da ovladate javnim nastupom.
Ukratko,”Mala crna knjga” je moderna riznica mudrosti i teško stečenih uvida u karijeri, bez obzira da li je čitateljka kreatorka, umetnica ili preduzetnica. Na jednom mestu se mogu naći inspiracije za poslovni život. Tome doprinose saveti i iskustva drugih kreativnih žena, a srpsko izdanje specijalno je dopunjeno pričama uspešnih dama iz naše zemlje.
Knjigu možete naći u knjižarama širom Srbije.

Cena: 770 dinara, trenutno je na popustu i košta 654 dinara.

Foto: press