MERRY CHRISTMAS FROM SEPHORA: SPREMITE SE ZA MAGIČNU PRAZNIČNU BEAUTY ČAROLIJU

Već tradicionalno, Sephora prva dovodi prazničnu atmosferu u naš grad. Novogodišnje beauty kolekcije brendova koji se prodaji u ovom lancu parfimerija učine da, čim ih vidite, čujete one neodoljive “džingl bel” novogodišnje zvončiće. I, bez imalo preterivanja, od Sephore nema lepšeg mesta za kupovinu poklona koji će se naći pod novogodišnjom jelkom. Zato, učinite i vi predstojeće praznike baš posebnim!
Ovogodišnja Sephora Magical Christmas 2018 kolekcija je u znaku sovice. Praznična pakovanja, setovi i čuveni crackersi (bombonice) su svečane teget boje sa srebrnim i zlatnim slovima. Sovica u vidu lampice će vam sijati u prazničnim noćima, gledaće vas sa šolje, obezbediti vam miran san na maski za oči, čuvati vaše beauty pinklice u providnim neseserima u kojima su pakovani razni setovi…
Pored Sephora kolekcije, pronaći ćete i praznične poklon-setove drugih brendova. Benefit je za “ispod jelke” pripremio savršen Magical Brows Stars kovčežić sa svim “alatkicama” – bestselerima za savršene obrve, a sigurni smo da će vas osvojiti i njihove “tortice” sa najvoljenijim Benefit proizvodima. U zavisnosti od toga šta volite od proizvoda ovog brenda Benefit je spremio tri “tortice” sa svojim najprodavanijim make-up proizvodima.
Too Faced je najromantičnija kolekcija u pakovanju bebiroze tonova, a Gingerbread paleta je stvarno savršena!
U Lanolip “bombonici” čekaju vas dva savršena balzama za usne i to sa ukusom jagode i breskvice, kao i setovi sa više proizvoda.
Odličan poklon-set pripremili su Glam Glow & Becca. Oba brenda odlično znaju šta je pravi sjaj, zato obavezno proverite šta se krije u pink kutijici. A od ove sezone u Sephora parfimerijama naćićete još jedan novi, dobro poznati  skincare brend – Origins!
Uostalom, mi smo bili i zavirili u svaku kutijicu i paletu. To preporučujemo i vama! Iako je sada polovina novembra, nema lepšeg povoda nego da vam baša sada poželimo Merry Xmas! STEAL A KISS PALETA RUŽEVA, 1.240 DIN.

BLOCK BOOSTER PALETA, 4.990 DIN.

MAGIC IN THE NAIL SET, 1.740 DIN. #LIPSTORIES XMAS RUŽ, 1.120 DIN. ONCE UPON A NIGHT LAMPICA U OBLIKU SOVICE, 1.250 DIN. SURPRISE MUG ŠOLJICA SA 9 ZVEZDICA ZA KUPANJE, 1.240 DIN.MIDNIGHT WISHES PALETA SA 16 NIJANSI, 2.490 DIN.THE ENCHANTING GLOW FACE PALETTE, 1.620 DIN.

ENCHANTING PEARSL PERLICE ZA KUPANJE, 490 DIN. IN THE BLINK OF THE EYE PALETA SA 3 SENKE, 620 DIN.PILLOW BATTLE BODY CARE SET, 1.990 DIN.

ONCE UPON NIGHT MINI SET OD 3 ČETKICE, 1.740 DIN. ENCHANTING STAR SO ZA KUPANJE, 370 DIN. ENCHANTING NIGHT POKLON-SET, 3.240 DIN. 

ONCE UPON PALETA, 3.740 DIN.

ONCE UPON A NIGHT SET ČETKICA SA DVOSTRUKIM KRAJEM, 2.240 DIN. ONCE UPON A NIGHT KABUKI ČETKA, 1.870 DIN. ONCE UPON A NIGHT PREMIUM SET ČETKICA, 2.490 DIN.MIX&MINGLE LIP SET, 4.120 DIN.THE FULL MASK RITUAL SET, 2.990 DIN. EXPERIMENTAL MASKS SET, 2.240 DIN.

Foto: I.V.