MISIJA DOBROTE: VAŠ PAR TOMS OBUĆE ZNAČI DA JEDNO DETE VIŠE NEĆE IĆI BOSO

Od prošle, 2018. godine, brend TOMS dostupan je i nama, a svojim dolaskom u Srbiju Toms širi misiju dobrote, sa ciljem da ono što je najbolje u nama – saosećanje, kreativnost i stvaralaštvo, pokrene u ostvarenju dostojanstva za svakog čoveka na našoj planeti. Poslovni koncept Toms brenda inspirisan je darivanjem prema onima kojima su uskraćeni za neke od najosnovnijih i najvažnijih stvari u životu – obuću, pitku vodu i vid.
Putujući kroz Argentinu 2006. osnivač Toms koncepta Blejk Mikoski upoznao se sa teškoćama koje su proživljavala siromašna deca, odrastajući bez obuće. U želji da im pomogne, osnovao je Toms – kompaniju koja će za svaki par obuće koji proda, jedan par pokloniti deci kojoj je obuća do tada bila nedostupna.
Sva Toms obuća prosleđuju se deci putem humanitarnih organizacija kojima je obuća sastavni deo razvojnih programa. Nabavka Toms proizvoda jednaka je pomoći osobi u nevolji, a od 2006. godine, više od 86 miliona pari obuće podeljeno je deci širom sveta.

Toms obuću možete naći u Office Shoes radnjama, a kao zahvalnost na svakoj kupovini Toms cipela, kupci dobijaju besplatnu torbu, koja takođe može da pomogne da se smanji otpad i svet učini boljim mestom.
Prolećnu kolekciju obuće, prepoznatljive po tradicionalnoj Toms silueti, odlikovaće blago ispupčeni prednji deo, nalik na patike – u modelima Alpargata, Cordones i Botas, što predstavlja pravo osveženje u izgledu naših klasika. Alpargata je obogaćena statusnim stavom kroz pojavu razigranih vinjeta – kao što su svetlucave neonske površine, i ističe se izražajnim „fanki“ fazonom platformi iz 90. godina. „Venice“ kolekcija je simbol identiteta Toms obuće, izbor onih koji se ne ustručavaju da izraze svoju posebnost i optimizam da uistinu mogu da menjaju svet.

Foto: press