CHANEL praznična kolekcija

Za prazničnu sezonu CHANEL nam je pripremio limitiranu make-up kolekciju Le Libre Make-up Collection 2017. Praznična crvena boja je kraljica novogodišnje kolekcije, a ostale nijanse kreirane su baš za party sezonu koja je pred nama, kao na primer upečatljiva smaragdno ili borzelena u kojoj ćete pronaći lak za nokte i senku za oči. Za  Crveno je i pakovanje ruževa usne a ove godine Chanel Rouge Allure i Chanel Rouge Allure Velvet matte ruž dolaze u dve boje različitih nijansi crvene. Chanel Rouge Coco Gloss sjaj naćićete u svetlonarandžastom tonu i intenzivno crvenoj boji. Chanel Le Vernis lakovi za nokte dostupni su u tri boje – No.604 Scenario je neonskocrvena, No.580 Celebrity je crna, a nijansa No.582 Fiction je tamno smaragdnozelena. Akcenat je stavljen na Chanel Les 5 Ombres Holiday 2017 Palette paletu senki sa pet boja: sjajnu zlatnobakarnu nijansu, svetlozlatnu, mat efekat imaju dve nijanse – burgundi i smaragdnozelena, a tu je i sivozelena boja.
Chanel Ombre Premiere Mono Eyeshadow mono senka No.882 je intenzivne platinasto-smeđe nijanse.
Waterproof eyeliner Chanel Stylo Yeux vodootporni ajlajner No.857 je tamnozelene boje i odlično će se kombinovati uz boje iz palete.
Chanel Le Volume de Chanel Mascara maskara No.37 je tamne burgundi nijanse, a Chanel Joues Contraste Blush rumenilo No.380 je svetle, narandžastocrvene boje.
I na kraju, ovo bi bio savršen spisak za Deda Mraza.
XoXo, Merry Christmas!

Foto : CHANEL press