Šik čizme u trendu za jesen 2021.

cizme-u-trendu-jesen-zima-2021-22

Ne može se poreći da su čizme suštinski jesenji modni komad koji nas može zaštititi od hladnoće, a da istovremeno izgledamo šik. Od tradicionalnih čizama do kolena do modernih kaubojskih čizama, na modnoj pisti trendova za sezonu jesen/zima 2021-2022. našle su se razne siluete.

Slouchy ili opuštene čizme

Opuštena silueta ovih spuštenih čizama savršena je za one koji ove jeseni žele da prihvate estetiku poslovnog i izgleda u slobodno vreme. Ove elegantne, ali udobne čizme mogu da ulepšaju svaki casual ansambl.

Kaubojske čizme

Bilo da su kožne, antilop ili čak metalik srebrne, moda prihvata Western duh i vraća na ulice  kaubojske čizme.

Klasične, ali smele čizme do kolena

Čizme do kolena su basic komad za jesen i svako bi trebalo da ima bar jedan par u svojoj kolekciji.  Za jesen/zimu 2021., nekoliko dizajnera ukrasilo je ovaj tradicionalni stil čizama smelim dizajnom, uključujući šljokice, 3D štampane latice i još mnogo toga. Par čizama do kolena definitivno je investicija vredna razmatranja.

Čizme sa platformom

Čizme sa platformom ne samo da će “podići” vaš izgled, već će i vas podići nekoliko centimetara od tla. Možda će vam se svideti malo duha veselih sedamdesetih uz ove dramatične čizme.

Metalik sjajne

Iako su neutralne boje obično dominantne u svačijoj kolekciji za jesen/zimu, ipak, zašto ne bismo  dodali malo sjaja u svoju garderobu ove sezone? Od Louis Vuittona do Balenciage, metalik čizme su bile jedan od vrućih trendova obuće viđenih na pistama jesen/zima 2021.

Dior
Fendi
Dolce&Gabbana
Ulla Johnson
Khaite
Louis Vuitton
Dries Van Noten
Longchamp
Versace
Longchamp

Foto: Pinterest