Detalji. Za proleće. Za osmeh. Za novi život

Svi veruju da će ovo proleće i leto 2021. biti mnogo drugačiji i lepši nego prošle godine. Pa i modne kuće. Da li smo svi omanuli u prognozi boljeg života – videćemo. Za ovih godinu dana promenilo se mnogo toga, a opet, kao da smo i dalje u istoj tački u kojoj smo se zamrzli marta 2020.

Modne kuće ipak veruju da više nećemo morati da nosimo uglavnom ružne tatine sandale, ono – do prodavnice ili pijace. Modele obuće dizajneri su rešili da “podignu”, vratili im ženstvenost i elegantni profil. Chanel kao kaiš koristi lanac, tipičan za svoje torbe, sa kojeg visi mini torbica. Verasce i druge kuće akcenat daju detaljima u kojima se nose mobilni telefoni – mini torbicama na lancu koje imaju dvojaku ulogu – da ih nosite kao ogrlicu ili zakačene za torbu. S obzirom na to da smo dobar deo prošle godine proveli zatvoreni po kućama, ove godine se predviša malo šetnje. U prirodi, na ulici, gde god, samo da smo napolju. Veliki šeširi, šeširi XL oboda biće ključni detalj sezone proleće/leto 2021. Zabavite se bojama, teksturama i oblicima. Osim klasičnih kožnih ili od platna, tkane torbe od slame ponovo su u trendu, ali najzastupljeni su one XL dimenzija, shopper torbe nosive u gotovo svimdnevnim varijantama. Primetićete i da su mini torbice hit sezone pred nama, bilo u vidu ogrlice ili dotaka na kaišu ili većoj torbi. Nakit je krupan, ali sofisticiran.

Zanimljivi modni dodaci najavljuju sezonu malu vedriju od prethodne. Tu su da nas inspirišu, da kombinujemo i kreiramo sami, od onoga što već imamo ili od nekog novog detalja koji smo nabavili.

FENDI
PRADA
LOUIS VUITTON
BOSS
CHANEL
VALENTINO
BOTTEGA VENETTA
BALMAIN
MIU MIU
CHANEL
SPORTMAX
BALMAIN
VERSACE
SPORTMAX
ULLA JOHNSON
MAX MARA

Foto: Pinterest