Lierac hibrid za sjaj kože

Bliska saradnja Lierac labaratorija sa šminkerima specijalizovanim za nude make-up rezultirala je kreiranjem novog Lierac proizvoda – laganog tečnog pudera Teint Perfect Skin sa SPF20. Ideja obe strane bila je kreirati podlogu za savršen, prirodan izgled kože, nude izgled ili tzv. “no make-up make-up” stil, ali da istrovremeno neutrališe nesavršenosti koje postoje na našoj koži, koje želimo da prikrijemo bez previše teških tekstura na licu.
S obzirom na to da je Liearac skin care brend/ ekskluzivna kozmetika koja se brine i poboljšava sva stanja kože, jasno je da formula novog tečnog pudera predstavlja jedinstvenu kompoziciju koja kombinuje elemente za negu kože i make-up. Lierac Teint Perfect Skin ustvari je hibrid, proizvod koji kombinuje karakteristike prajmera, krema koje se nanose pre šminke, a ima boju poput klasičnog tečnog pudera.

Laka tekstura brzo i jednostavno se nanosi na kožu i već posle prvog sloja koža dobija prirodan biserno-sedefasti sjaj koji ne izgleda napadno niti estradno, već lice dobije svežinu i kao da reflektuje svetlost. Ovaj fluid čuva i vraća jedrost koži kojoj obezbeđuje celodnevnu hidrataciju. Nakon nanošenja koža se odmah menja – postaje svetlija, ujednačena i blistavija. Tekstura se prilagođava svim tipovima kože i prirodno ujednačava ten, mat efekat je sasvim dovoljan da nije potrebno nanositi puder, što značajno olakšava proces šminkanja osobama sa lepim, čistim tenom.
U svojoj formuli Lierac Teint Perfect Skin sadrži trostruki hijaluronski kompleks koji površinski deluje na hidrataciju kože, a dubinski protiv bora, dok pro-kristalini kompleks stimuliše brzu obnovu ćelija za ujednačen ten i prirodnu blistavost.
Kome se preporučuje Lierac Teint Perfect Skin? Svima koji žele dodatni, zdrav sjaj kože, bez obzira da li će novi Lierac tečni fluid nositi samostalno, kao jedinu podlogu na licu ili kao bazu/prajmer ispod nekog drugog pudera. Samostalno je mogu nositi dame sa lepim tenom, kojima nije bitna prekrivna moć toniranog proizvoda, dok će osobama sa problematičnim tenom biti potreban i puder jače pokrivne moći. Ali, u oba slučaja, uz novi Teint Perfect Skin vaša koža istovremeno će dobiti potrebnu negu i perfektno sjajan i zdrav ten. Zato, uvek recite “da” kozmetici koja ujedno brine o vašoj koži i čini vas lepšom.
Cena: 4.840 din. za 30m.

Foto: press