Mađioničareve ruže

 

 

Kada se priča o parfemima koji u sebi sadrže esenciju ruže, parfimer Francis Kurkdjian je tu neprikosnoven. Za njega kažu da je mađioničar kada su ruže u pitanju pa vi zamislite onda kako miriše najnovija toaletna voda dizajnerske kuće Elie Saab – Elie Saab Le Parfum Rose Couture! Cvet, boja i miris – tri simbola ženstvenosti neiscrpni su izvor inspiracije Elie Saaba, a novi parfem kreiran je kroz inspirativnu igru sličnosti između tkanine i cveta. Predstavlja savršen spoj prirodne lepote, divnog mirisa i visoke mode.LP RC 2016_PR Visual_34x40_CMYK_300dpi

Manekenka Toni Garrn je zaštitno lice Elie Saab Le Parfum Rose Couture

Upakovan je u prepoznatljivu bočicu, obojenu u pastelnu ružičastu nijansu, ukrašenu reljefnim motivima ruže, a iz nje vas osvaja neponovljivi miris! Kompozicija se otvara kombinacijom cveta pomorandže, somotskih latica ruže i božura. U srcu parfema je prepoznatljiva nota cveta pomorandže “začinjena” ružinim laticama, ružinim sokom, voćnim akordima, jasminom i vanilom, dok ćete u bazi parfema naići na tople drvenaste tonove prašđkasti pačuli i sandalovinu koja kompoziciji daje dubinu.

Elie Saab Le Parfum Rose Couture je veoma moderan, elegantan, ženstven, spontan i dopadljiv na prvi susret. Asocira na kvalitet koji traje, na tradiciju koja se neguje vekovima, na luksuz i romantični glamur. Neka ovo bude parfem koji će te obavezno staviti na vašu listu “obavezno probati” ovog proleća!  Elie Saab Le Parfum Rose Couture potražite u Sephora parfimerijama (50ml, 7.490 din.).

Foto: press