Moderna zimska toplina

langenoir2

Givenchy predstavlja jesenji mirisni novitet Givenchy L’Ange Noir koji  je zbog svoje neuhvatljive kompozicije svrstan u kategoriju “black angel” parfema – moderan, neodoljiv, atraktivan, mističan, neuhtvaljiv kao tama, a i pak širi neku sjajnu, anđeosku auru. Givenchy L’Ange Noir kreiran je kao pratnja linije Ange ou Demon iz 2006. godine, i Ange Ou Demon Le Secret iz 2009. Inspirisan je napetom i misterioznom atmosferom bioskopskih krimi filmova, igrom svetla, tame i senki… situacijom u kojoj nikada ne znate šta tačno da očekujete.

Ima istine u tvrdnji da je svaka žena enigma, biće koje se igra svojom snagom zavođenja. U toj igri najbolji saučesnik joj je parfem. Ove sezone biramo Givenchy L’Ange Noir – elegantan i zavodljiv, nedokučiv pri prvom susretu, parfem koji će vam uskomešati emocije zbog svetlih i tamnih nota koje se u njemu prepliću. Jedinstven je i zanimljiv. Intrigantan. Toplina, oštrina, slatkoća, nežnost i zavodljivost prvi su utisci koji ostavlja Givenchy L’Ange Noir parfem po svojoj mirisnoj kompoziciji svrastan u kategoriju puderasto-cvetno-orijentalnih mirisa.
Gornjim notama dominira svežina badema i ružičastog bibera, u srcu kompozicije su crni susam i beli iris, a bazu čini amber i tonka grašak. Ovaj parfem otvara se notama ružičastog bibera, onim koje vam prve zagolicaju nozdrve i kažu “dobar dan”. Eleganciju i puderastu notu daje mu plemeniti beli iris, a za toplinu u bazi kompozicije zaslužan je amber i tonka grašak. Ako ste koristili ili volite Verasce Crystal Noir novi Givenchy može u nijansama da vas podseti na taj miris.

visuel-publicitaire-advertisingvisual

Zaštitino lice kampanje za novi Givenchy L’Ange Noir parfem je francuska glumica i model Aymeline Valade, a na policimama parfimerijama potražite ga u istoj onoj bočiciu kojoj je prošle godine lansiran Ange ou Demon Le Parfum, ali ovog puta donji deo bočice prekriven je crnim svetlucavim lakom. I, ako razmišljate šta će se ove Nove godine naći u kutiji pod jelkom – nadamo se da smo pomogli.

Možete ga naći u Sephora parfimerijama po ceni od 10.350 dinara za 50ml.

Foto: Givenchy press