Mon Parfum, gurmanski kvartet kuće M. Micallef

Ljubav je najlepša inspiracija, smatra Geoffrei Nejman, osnivač parfemske kuće Parfums M Micallef, iz iz ove filozofije rođena je kolekcija Mon Parfum, koju je Nejman sam kreirao za svoju suprugu Martine Micallef. Mon Parfum gurmanski parfemski kvartet odraz je ženstvenost i zavodljivost, parfemi su dizajnirani da privuku pažnju svake žene, žene bilo koje starosne dobi. Poput starih francuskih klasika, ženstveni i elegantni, jasno definisanih mirisnih formula i sa posebno odabranim plemenitim sastojcima, nastale su četiri različite mirisne kompozicije – Mon Parfum, Mon Parfum Pearl, Mon Parfum Gold i Mon Parfum Cristal.
Prvi Mon Parfum parfem predstavljen je 2009. godine, zatim su usledili Cristal 2013. i Gold 2014. a najnoviji je Mon Parfum Pearl, lansiran 2018.

 

 

Mon Parfum Pearl parfem otvara se voćnim dodirom, a intenzitet mu daje miris cvetnog buketa sastavljenog od majskih ruža iz Grasa, božura i heliotropa. Topli, puderasti i mošusni tonovi potiču od pirinčanog praha, belog mošusa i mahune vanile.
Mon Parfum parfem je pravi koncentrat ženstvenosti. Plemenita flaša sadrži divan, harmonični miris, otvarajući se citrusnim notama mandarine, marakuje i pomorandže, uz slatke arome vanile. Gurmanske arome potiču od karamele, sjedinjene sa mirisom mošusa i pačulija koje ovom parfemu daju čarobnu senzualnost.
Mon Parfum Gold je miris koji će vas odvesti u svet mističnog Orijenta. Otvara se voćnim mirisom šljive, ružičastih bobica i mandarina, podržanih cvetom pomorandže i jasmina, pojačanih vrućim notama vanile i mošusa, ali sva “ličnost” ovog parfema leži u misteriji koju širi.
Mon Parfum Cristal u svojoj dragocenoj bočici luva kristalni miris koji se otvara notama cimeta i ružičastih bobica, oplemenjenih cvetnim notama bugarske ruže i jasmina čija se senzualnost ispoljava ukusnim notama vanilije i karamele, a u dubini kompozicije su amber i mošus.

 

Mon Parfum parfeme možete pronaći u beogradskoj L’Atelier parfimeriji.
Najnoviji Mon Parfum Pearl od 100ml je 28.200 dinara, a ostale kompozicije možete pronaći i u bočicama od 30ml, po ceni od 13.800 din.

 

Foto: press