BaByliss Paris 3D ELEKTRIČNA ČETKA SA JONIMA: PRONAŠLI SMO NAJVAŽNIJEG SAPUTNIKA ZA OVO LETO

BaByliss Paris 3D četka sa jonima uštedeće vam mnogo vremena ovog leta a sigurni smo i da će postati vaš najvažniji saputnik, posebno tokom odmora na moru kada je pranje i sređivanje kose obavezno svaki dan.

Od sada je možete naći i našem tržištu a već posle prvog korišćenja uverićete se da je savršena za brzo stilizovanje kose, lepo je raščešljava, joni su zaduženi za eliminaciju elektriciteta naelektrisanost i iako ispravlja/ravna kosu, po završetku tretmana vaša kosa izgledaće prirodno, sa zadovoljavajućim volumenom.

Da bi na prirodan način ispravili kosu BaByliss Paris četkom koristite je na suvoj ili opranoj, prosušenoj kosi na koju možete staviti preparate za negu koje i inače koristite. Tajmer možete podesiti na jednu od tri ponuđene temperature – 160, 180 ili 200 stepeni. Kada indikator lampica prestane da blinka/treperi to znači da se četka zagrejala do željene temperature i tada možete da počnete sa ravnjanjem kose. Na pravouganoj četki velike površine raspoređeni su zupci u tri dimenzije kako bi se dobio optimalan rezultat:
– 34 plastična zupca pažljivo raščešljavaju i pripremaju kosu, 50 silikonskih čekinja nežno prolaze kroz vlasi, 42 zagrejana zupca od keramike omogućavaju nežno ispravljanje, dok jonska funkcija radi na hidrataciji, postojanosti i sjaju vaše frizure. Površina četke od 60 cm² omogućava brzo i efikasno ispravljanje i idealna je za dame sa srednjom i dugom kosu. Proizvod je otporan na toplotu, ne možete da se opečete na četku dok sa njom radite i veoma je fleksibilna za nošenje, posebno na putovanja. Preporučena cena u maloprodajnim objektima je 7.999 dinara. BaByliss tim organizovao je sjajnu prezentaciju nove četke u prijatnom ambijentu vračarskog restorana Smokvica kada smo bili u prilici da se uverimo u sva svojstva ovog proizvoda za stilizovanje kose. Evo kako smo se proveli 😉

This slideshow requires JavaScript.

Foto: press