BELEN RODRIGUEZ – ZAŠTITNO LICE PROLEĆNE KAMPANJE ZA MARCIANO GUESS

555_m11_rgb_lf

Američki brend MARCIANO predstavlja egzotičnu argentinsku lepoticu i glumicu Belen Rodriguez, fotografisanu pored bazena u sunčanom Malibuu, u najpoželjnijim modelima sezone Marciano GUESSPo kreativnom konceptu Paula Marciana, kampanju je snimio priznati italijanski fotograf Joseph Cardo. Serija atraktivnih fotografija dočaravaju nam neverovatnu lepotu zanosne Argentinke, ali i zavodljivost kolekcije za proleće/leto 2016. Mirni zalazak sunca u pozadaini naglašava Beleninu besprekornu figuru dozvoljavajući njenoj silueti da bude ključna tačka svakog fantastičnog portreta.

555_m05_rgb_lf

U prvom planu kolekcije za proleće 2016. brenda Marciano GUESS je veliki broj izuzetnih stilova od kojih zastaje dah. Prava prilika da upotpune vaš garderober smelim komadima! Modni favoriti uključuju širok spektar uzanih pantalona od lake trikotaže sa svetlucavim detaljima, seksi lepršave haljine, kao i crne body komplete sa detaljima od čipke koji otkrivaju sasvim dovoljno.

Uzavreli cvetni motivi u bojama breskve, fuksije, koralne i tirkizne deo su maksi haljina i romantičnih topova. Paletu boja čine svetlijom i obezbeđuju posebnu notu ženstvenosti vašem look-u. Haljine sofisticiranog kroja i dvodelne pencil suknje uklopljene su sa kropovanim topovima i predstavljaju komade za prelazni period.

Foto: press