Nova Kruela u novom Disney filmu uskoro stiže u bioskope

Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA. Photo by Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserve

Studio Disney objavio je trejler za novi film Cruella (Zlica) koji će, kako je planirano, biti prikazan ovog proleća u bioskopima širom sbveta, pa i kod nas. Uz čuveni crtani film 101 Dalmatinac stasale su mnoge generacije, a 1996. snimljen je istoimeni igrani film sa Glen Klouz u glavnoj ulozi, koji je nominovan za nagradu Zlatni globus.
Sada, 25 godina kasnije, u Londonu, tokom kasnih sedamdesetih, Zlicu glumi Ema Stoun, a film prati uspon lika od mlade prevarantkinje do jednog od najpoznatijih negativaca u Diznijevom carstvu.

Opaka i osvetoljubiva

Neobičnog izgleda, okrutna i podla, spremna da zarad koristi uništi pred sobom leglo nevinih psića, Zlica, koju u najnovijoj izvedbi tumači popularna Ema Stoun (Emma Stone) sada nam se predstavlja mnogo godina pre nego što je postala lovac na krznenu štenad i 101. dalmatinca. Zlica stiže u London da se proslavi kao dizajner. Njen njuh za modu upada u oko baronici Von Helman, modnoj legendi. Ali, njihova veza pokreće tok događaja i otkrića koja će dovesti do toga da ona prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.

U bioskopima od maja

 Najnoviji film “Zlica” režira Kreg Gilespi (Craig Gillespie) poznat po drami “Ja, Tonja”, a pored Eme Stoun u ostalim ulogama našli su se i Ema Tompson (Emma Thompson), Emili Bičam (Emily Beecham), Mark Strong (Mark Strong) i drugi. U domaće bioskope stiže ovog maja.
Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA.

Foto: press