Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat u novom pakovanju i dalje maksimalno popunjava, stimuliše i štiti

eucerin-hyllaruon-koncentrat

Eucerin® Hyaluron-Filler ove godine usavršio je svoju čuvenu antiage kolekciju proizvoda za vidljivo popunjavanje bora koji sada imaju unapređenu formulu, i to sa trostrukim efektom. Šta to tačno znači, šta tačno “rade” ti proizvodi? Formule Hyaluron-Filler preparata vidiljivo popunjavaju bore, stimulišu proizvodnju hijalurona i štite, čuvaju nivo hijalurona u koži. Na taj način unapređenja formula zadovoljava sve potrebe efikasne nege protiv starenja, kao i nege između estetskih procedura.

Hyaluron-Filler Koncentrat sada je po mnogo čemu zvezda kolekcije

Eucerin® Hyaluron-Filler Koncentrat je zvezdva Hyaluron-Filler kolekcije, i to bez preterivanja, jer to je proizvod, koji prema oceni potrošača, uvek ima maksimalan broj zvezdica. Ovaj antiage serum za sve tipove kože koristi se kao dnevna krema sa hijaluronskom kiselinom, saponinima i enoksolonom. Njegov zadatak je da vidljivo smanji bore i fine linije, posebno one “smejalice” oko usana i očiju. S obzirom na to da pospešuje efekte popunjavanja bora Eucerin® Hyaluron-Filler dnevne i noćne kreme, nega uz koju se dodaje i koncentrat daje maksimalne rezulate.

Kasne tridesete i četrdesete godine su ono doba kada žena već počinje da vidi promene na svojoj koži lica. Proces starenja kože ostavlja tragove u vidu borica oko usana i očiju, ali dobrom i pravilnom negom, obe nikada ne moraju da dobiju status dubokih bora. U tom procesu pomaže ima hijaluronska kiselina – supstanca koja se prirodno nalazi u našem organizmu i koži. Zahvaljujući osobini da vezuje velike količine vode, hijaluronska kiselina hidrira kožu, obezbeđuje joj dovoljno vlage, čini je glatkom i održava mladalačku svežinu.

Istina je da je injekcije hijalurona najefikasniji način podmlađivanja kože. Međutim, mnoge dame, u želji da sačuvaju izražajnost i prirodnost svog lica, ipak biraju biraju da mladalački izgled i jedrinu kože čuvaju samo redovnom antiage negom. Ako ste vi ta dama, vama treba Hyaluron-Filler Koncentrat.

Ako se i o životnoj sredini brižno brinete kao i o osvoj prirodnosti i prirodnom načinu starenja, posebno će vas obradovati podatak da je Eucerin® Hyaluron-Filler Koncentrat promenio svoje pakovanje i sadržaj plastike umanjio za čak za 80%. Umesto u plastičnom “zvonu” set amplica koncentrata od sada ćete naći u papirnoj ambalaži, ali u mnogo lepše dizajniranim ampulicama. Znate onaj momenat kada najlepše bočice krema uvek imaju istaknuto mesto na vašoj “polici lepote”. E tako će biti i sa novim ampulicama koncentrata u čijim sjajnim, srebrnim zatvaračima sada možete i da se ogledate.

Kako deluje nova formula sa trostrukim efektom

Trostruki antiage efekat unapređene Eucerin® Hyaluron Filler linije obezbeđuje nova formula proizvoda koja sadrži:

  • Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog lanca koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca – koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože
    obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora
  • Bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju
  • Enoksolon, sastojak koji usporava razgradnju hijaluronske kiseline štiteći tako nivo hijalurona u koži.

Briga o životnoj sredini i prirodi je takođe briga o lepoti i lepom oko nas

Mnogi događaji koji su potresli svet ovih poslednjih godina pokazali su nam gde i koliko kao ljudi grešimo. Dokazali su nam da održivi razvoj niti može niti sme da bude trend, koji će možda nekada proći, već je to uslov za odgovorno ponašanje, ako mislimo da imamo gde mi sada da živimo i naši potopmci nekada. Baš zbog toga brend Eucerin®neprestano, pored rada na maksimalnom stepenu efikasnosti svojih preparata, unapređuje i njihov dizajn. Proizvodi ostaju dobri i kvalitetni, ili još bolji i usavršeniji, a akcenat se stavlja i na estetiku – da teglica ne čuva samo lepotu, već i da ona bude detalj koji zapada za oko. Ali, još važnije i od toga je minimalizovanja negativnog uticaja na ravnotežu životne sredine. Tako, na primer, nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler sadrže manje plastike u poređenju s prethodnom generacijom. Osim što je kod  ambalaže Eucerin® Hyaluron-Filler Koncentrata sadržaj plastike smanjen za 80%, ostali preparati, poput krema za dnevnu i noćnu negu, u skladu sa Eucerin® politikom održivosti, više ne sadrže štampana uputsva i ne pakuju se u celofan.

Foto: Folder39
Više informacija potražite na www.eucerin.rs ili Instagram stranici @eucerin_srbija

One thought on “Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat u novom pakovanju i dalje maksimalno popunjava, stimuliše i štiti

Comments are closed.