Anđelina Džoli i Selma Hajek – glavne zvezde Marvelovog filma „Večni“

film večni Povratak na biskopsko platno Marvel je odlučio da proslavi sa svojom publikom i izbaci prvi trejler za dugoočekivani superstar film Večni (Eternals). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija. Inače, ovo je 26. nastavak Marvelovog kinematografskog univerzuma čija priča se oslanja na film „Osvetnici: Kraj igre“ („Avengers: Endgame“).

Film sa najduže čuvanom i sakrivenom glumačkom postavom

“Večni” su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7.000 godina. Okupljaju ih “Božanski” (Celestials) da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su “Devijanti” (Deviants). Ovaj uzbudljivi filmski spektakl imao je najduže čuvanu i sakrivenu glumačku postavu od očiju javnosti, i to sa razlogom. Glavnu ulogu u filmu tumači Anđelina Džoli, rame uz rame sa njom je latino diva Selma Hajek, kao i britanska glumica Gema Čen. Za fanove „Igre prestola“ prava poslastica biće nekadašnja braća Stark u nešto drugačijim ulogama, Kit Harington kao Dejn Vitman i Rikard Maden kao Ikaris.
film večni selma hajek

Rediteljka filma Kloe Žao („Zemlja nomada“) dobitnica je nagrade Oskar i savršeno je ispratila promene u sledeću, četvrtu Marvelovu fazu koja i započinje sa filmom “Crna udovica” (Black Widow) čije nas prikazivanje na velikom platnu očekuje uskoro, 15. jula, a koja podrazumeva različitosti seksulanosti, etniciteta i šarolikost rasa.
Film “Večni” će se naći u domaćim bioskopima od 4. novembra 2021. godine.