GIVENCHY GENTLEMEN ONLY CASUAL CHIC: MIRIS SVEŽINE I PRIRODNE ELEGANCIJE

Image_0001

Bez obzira na povod, sezonu ili doba dana ili noći – džentlmenska, prirodna elegancija njega nikada ne napušta. A kada dođe leto ili dobar vikend počinje da se oseća u vazduhu, vreme je da on zamiriše na Givenchy Gentlemen Only Casual Chic. Iako se čini da je lako izgledati elegantno u dobro skrojenom odelu, pravi gospodin se otkriva u trenucima u kojima formalnost više ne služi svrsi, u momemtima kada se otkriva njegov autentičan stil, prirodna jednostavnost i dobar duh – na sportskom terenu, za volanom predivnog kabrioleta, na povratku kući u smiraj dana. To su trenuci koji otkrivaju pravi šarm, kada autentičnost prelazi u zavođenje. Od lansiranja Gentleman Only parfema 2013. godine, Givenchy danas otkriva viziju novog džentlmena. Gentleman Only Casual Chic parfem jednostavno se može opisati kao miris prirodne elegancije, ispunjen lakoćom zavođenja. Novi parfem ostao je veran mirisnim akordima karakterističnim za Gentlemen Only (sandalovina, kedar, breza), ali je “življi”, više osvežava. Trio začina – kardamom, đumbir i kleka su zapravo fenomenalna kombinacija drvenastih akorda koji obezbeđuju svežinu. Modernom muškarcu ovaj miks mirisnih nota toliko prija da im ubrzo postaje kao druga koža!

Bočica je vanvremenska, muževnog dizajna, pravi british style, sa pojačanim narandžastim ramom na nalepnici koji vizuelno daje dinamičnost novom proizvodu. Ukras joj je hrom-srebrni zatvrač, tako da providno staklo bočice i plavičasti odrazi evociraju na svetlost i sunčan letnji dan.

Zaštitno lice i ovog parfema je glumac Sajmon Bejker, jedan od retkih dobroizgledajućih plavušana. Ponovo je pozajmio svoj osmeh i prirodni šarm, a tako elegantanom, ljubaznom i ležerno zavodljivom nije mu bilo zamene, jer ko bi bolje od njega mogao da predstavi osnovne vrednosti savremenog džentlmena. Da bi dočarali kako izgleda i kako se ponaša muškarac koji miriše na Gentlemen Only Casual Chic kuća Givenchy snimila je kampanju u najromantičnijem gradu na svetu, u Parizu, u ulici Ile-Saint-Louis. On vozi bicikl. Na trotoaru primećuje sofisticiranu siluetu prelepe mlade žene. Vidi da je u problemu. Zaustavlja se, i sa osmehom na licu nudi joj vožnju. Iznenađena i zbunjena ona prihvata i penje se na bicikl elegantno nameštajući suknju. Nekoliko metara dalje on staje i ona silazi. Pogledi im se susreću, razmenjuju osmehe, a zatim nastavljaju svako svojim putem. Cena: 50ml, 7.020 din.

Foto: Givenchy press