HYDRA BEAUTY Micro Sérum Levres sa belom kamelijom

CHANEL predstavlja HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres – novi mikrofluidni serum za usne obogaćen ekstraktom bele kamelije i hijaluronske kiseline. Kombinujući efikasnost i senzualnost, micro serum nudi hidratantni i umirujući efekat, u trenutku ali i tokom vremena.

CHANEL HYDRA BEAUTY Micro Sérum Lèvres lips

Hydra Beauty Micro Sérum Levres sa mikro-kapljicama bele kamelije

Mikrofluidna tehnologija inkapsulira moć bele kamelije u hiljadama mikro-kapljica, čuvajući je do trenutka primene. Micro Serum Levres kombinuje dve različite faze: vodenu fazu natopljenu hijaluronskom kiselinom i ekstraktima bele kamelije, koji imaju hidratantni, plump i umirujući efekat. S druge strane, uljana faza formulisana je sa mikro-kapljicama ekstrakta bele kamelije koje zadržavaju vlagu.

Mikro-kapljice, koje su savršeno kompatibilne sa kožom, tope se nakon nanošenja i oslobađaju svoj dragoceni ekstrakt bele kamelije, dajući intenzivan plump efekat, punih, sočnih usana. Lagana i sveža formula trenutno se upija i formira tanak zaštitni sloj na usnama, održavajući ih hidratantnim do 24 sata i ostavljajući ih savršeno pripremljenim za nanošenje šminke. Sa pakovanjem pogodnim za putovanja i preciznim vrhom aplikatora koji je mek na dodir, lak je za upotrebu tokom celog dana.

Jedan serum, 4 načina korišćenja

CHANEL Hydra Beauty Micro Sérum Lèvres može se koristiti na četiri načina – a pre svega za svakodnevnu hidrataciju usana. Kada nanesete serum u tankom sloju on momentalno hidrira usne koje izgledaju punije. Drugi način korišćenja jeste dubinska nega i u tom slučaju najbolje da serum nanesete uveče i preko njega stavite balzam i tako dobijate intenzivni noćni tretman.

Treći način korišćenja je kao priprema za nanošenje ruža. Na usne se nanosi nekoliko minuta pre ruža. Četvrti način korišćenja novog seruma je kao topper. To znači da bi imao funkciju sjaja možete ga naneti preko ruža jer on istovremeno pojačava hidratantna svojstva karmina.

HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM LÈVRES lips serim za usne

HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM LÈVRES lips serim za usne chanel hydra beauty micro serum lips levres

HYDRA BEAUTY MICRO SÉRUM LÈVRES lips serim za usne

Foto: CHANEL Beauty press