JOŠ JEDAN BEAUTY KUTAK: OTVORENA TREĆA WYCON RADNJA U BIG FASHION CENTRU

Treći prodajni objekat Wycon Cosmetics otvoren je u prizemlju BIG Fashion šoping centra u prisustvu velikog broja posetilaca i poznatih ličnosti. Wycon je jedinstveni italijanski koncept dekorativne kozmetike, koji se pored odlično izbalansiranog odnosa cene i kvaliteta, posebno ističe svojim italijanskim poreklom i proizvodnjom. Upravo je to recept za uspeh i beskompromisan kvalitet proizvoda iz bogatog asortimana u kome ćete naći šminku, parfeme, preparate za negu tela, kao i preparate za kosu.

Na otvaranju nove radnje Wycon je obradovao prvih 300 posetiteljki poklon ruževima za usne iz najnovije Puppy Motel kolekcije.Pored profesionalnih šminkera koji su na događaju šminkali posetiteljke BIG šoping centra i savetovali ih u vezi sa trendovima za predstojeću sezonu jesen/zima 2017/2018, podršku je pružila i popularna pevačica Goca Tržan koja kaže:
– Negovana koža je beauty savet broj jedan. Ako nemate dobru kožu koja je negovana i besprekorna nijedan proizvod vam neće pomoći. Zatim, važno je da ne preterujete, naročito kada je reč o obrvama i korišćenju hajlajtera. I na kraju, svaka šminka se, kao i garderoba, prilagođava prilici. Njena dva omiljena Wycon proizvoda su, kako je istakla, maskara i linija za iscrtavanje obrva.

A naša preporuka je InfiniteLashes Volume & Definizione maskara. Odlična je!

Foto: press, Ivana V.