KLASIČNI BISERI U NOVOJ ULOZI: ELEGANTNI, DEKADENTNI, ROMANTIČNI…

Ljubiteljke bisera, vi ćete baš uživati ove jeseni i zime! Verovatno ste već primetile da su odeća, obuća i modni asesoar posuti biserima raznih dimenzija. Biser – zvanično najstariji dragulj na svetu vekovima se nosio kao nakit i koristio za ukrašavanje. Asocijacija je za sreću, smrt, dekadenciju… i trenutno je zamenio dugmad, ukrasne perle i trake… Ovaj modni trend lansirali su mnogi dizajneri za sezonu jesen/zima 2017. pa se, logično, preneo i na skoro sve fast fashion, odnosno masovne modne brendove. Vratili su se posle nekoliko godina pauze i rešili da ove jeseni ukrase džempere dajući im onu finu romantičnu patinu i dozu elegancije nekih davnih modnih epoha. Tako izledaju i beretke, košulje, haljine … pa čak i čarapice i zimske cipele.

ZARA žaket sa bisernim dugmićima, 9.990 din. STRADIVARIUS džemper sa biserima na prednjem delu, 2.490 din. ZARA duks/džemper sa biserima na kapuljači i oko rukava, 3.990 din.

MANGO teksas bluza sa biserima, 3.990 din. ZARA košulja sa bisernim ukrasom na rukavima, 1.990 din. BERSHKA bucket torbica sa biserima, 2.290 din.

MANGO džemper sa pletenicam ukrašenim biserima, 5.490 din. BERSHKA ćebence-duks sa biserima, 2.590 din.STRADIVARIUS rebraste čarapice sa biserima, 749 din.

ZARA beretka sa biserima, 1.990 din. MANGO bebiplavi džemper sa biserima, 3.990 din. ZARA pletena kapica sa biserima, 1.590 din.

ZARA pamučna bluza sa biserima, 2.990 din. ZARA meki šal sa biserima, 2.590 din.

Foto: Instagram, Zara, Mango, Bershka, Stradivarius