Home dekor koji može da ukrade šou

 

Dekoracija je vrlo lična, intimna stvar. Svako od nas sam odlučuje koje i kakve ukrasne predmete unosi u svoj dom, od nameštaja do najsitnijih detalja. Za većinu ljudi njihov dom je najvažnije mesto oko koga se vrte njihovi životi. U njima živimo zajedno sa našim najmilijima i svi želimo da nam domovi budu ne samo udobni, već i lepi. Baš zbog toga, biranje sitnih detalja može da doda puno lepote domu. A odakle početi?

Prvo osmotrite prostor

Stručnjaci kažu – pre nego što počnete da sakupljate ukrasne predmete za dom, prvo dobro osmotrite prostor koji želite da dekorišete. Zatim uzmite u obzir da li je prostoija mala ili velika, pa tek onda napravite plan kako ćete da je istaknete pomoću raznih opcija za uređenje doma, a nisu nameštaj, već, na primer, impresivne slike, elegantne vaze, dekorativne činije, lampe, svećnjaci, tanjiri…

Birajte originalne detalje

Ne zaboravite, da jedna neobična i originalna vaza za cveće ili činija za voće ima moć da ukrade šou jednog enterijera. Baš kao i neobičan svećnjak, korpa za ćebad, zidna galerija… Ne kupujte mnogo, već birajte detalje koji vam se zaista dopadaju, imaju za vas neku sentimentalnu vrednost ili su vam ukrale srce koliko su lepe, i baš se eto uklapaju u onu vašu trpezariju.

Foto; Instagram