NOĆNI NUXELLENCE DETOX ZA IZGLED “SPAVALA SAM DVA SATA DUŽE”

IMG_5527

Nuxellence DETOX noćni anti-age fluid je najnoviji anti-age proizvod iz Nuxe kozmetike koji je predstavnicima medija i beauty blogerima predstavljen na promociji u beogradskom hotelu Constantine The Great. 

IMG_5446
NUXE Srbija tim: Jasmina Vukićević, Sonja Jurković, Ksenija Janković i Biljana Mirković

Kao što smo od dermatologa naučili da kožu tokom dana moramo da štitimo od negativnih spoljašnjih uticaja, a da je noć vreme za “popravku” svih nastalih oštećena, tako smo i od predstavnika Nuxe Srbija tima saznali kakva čarobna formula se krije u novoj, vitkoj ljubičastoj bočici.

Da bi krenuli u obnavljanje kože stručnjaci predlažu da se prvo pobrinite za njenu temeljnu detoksikaciju. Baš za taj proces otklanjanja štetnih materija iz organizma kreiran je Nuxellence DETOX noćni anti-age fluid. Zahvaljujući Super-Detox kompleksu s ekstraktom albicije (drveta svile) i šećera dobijenih biotehnologijom, ovaj noćni fluid stimuliše detoksikaciju ćelija, dok cvetovi pasiflore, anchuse i maka u srcu ćelija obnavljaju oštećenu mitohondrijalnu DNK i kožu “pune” energijom. Ovaj fluid idealan je spasilac za umoran, beživotan ten koji ujutru dobija svež i odmoran izgleda kao da ste spavali dva sata duže nego obično. Koža je pročišćenja, obnovljena i vidljivo podmlađena, a još jedna dobra karakteristika novog člana Nuxe kolekcije je što ga mogu koristiti osobe svih tipova kože i svih starosnih dobi. Cena: 4.602 rsd

Promocija je bila u znaku ljubičaste boje, baš kao i ambalaža Nuxellence DETOX fluida, pa je za beauty urednike i blogere priređeno i fantastično posluženje u istim nijansama. Bravo!

IMG_5370

Među brojnim gostima bili su i: Jelena Đukić – Moj neseser, Ljilja Maričić Grujić – Budi Lepa, Brana Kostić – Elle, Vladanka Zečević – Bazar, Dijana Di Golubović – Sasvim obična devojka, Nina Dželetović Naumović – cosmopolitan, Ivan Radojčić – Men’s Health.

 

Foto: press