NOVA AVON EVE DISCOVERY KOLEKCIJA PARFEMA: SVEŽI CONFIDENCE & ZAVODLJIVI ALLURING

Nakon uspešno lansiranog parfema Eve Duet kreiranog u saradnji sa holivudskom glumicom Evom Mendez, Avon predstavlja novu mirisnu priču – Eve Discovery kolekciju parfema. Dva nova mirisa čine ovu jedinstvenu kolekciju koja lako može postati idealni saveznik svake žene jer je ova linija kreirana tako da se prilagodi svim raspoloženjima, životnim ulogama i situacijama i obe mirisne kompozicije za Avon su kreirali svetski poznati dizajneri parfema.
– Život je satkan od različitih priča i u svakoj od njih igramo različite uloge, a sada to možemo ispratiti i odgovarajućim mirisnim notama. Želim miris koji naglašava svaki segment mog bića. Ova kolekcija mi daje mogućnost da u svim prilikama zablistam i budem ono što želim, tako da biram sveži Confidence ili zavodljivi Alluring – izjavila je Eva Mendez.
Eve Confidence parfem je bogatih mirisnih nota Plumerije koju upotpunjavaju akordi slatke vanile i šumske note, a pomoći će vam da se izborite sa svakodnevnim izazovima i budete sigurni u sebe. Ne plašite se da koračate izdignute glave i smelo dočekate svaki dan.
Zahvaljujući zavodljivom mirisu neroli cveta Eve Alluring parfem, u kombinaciji sa sočnim eliksirom crvenog voća i mirisnom bazom senzualnog mošusa, učiniće da svako vaše romantično veče bude nezaboravno!Novi mirisi premijerno su dostupni u setu sa losionom za telo, po ceni od 1.299 dinara u Avon brošuri koja važi od 8. februara do 28. februara, kao i na sajtu www.avon.rs.

Foto: press, folder39.com