NOVA L’OCCITANE AQUA REOTIER KOLEKCIJA: ZARONITE U SVET NEVEROVATNE HIDRATACIJE

Obezbedite svojoj koži prirodnu svežinu i hidrataciju uz novu L’Occitane Aqua Réotier liniju čija formula sadrži vodu obogaćenu kalcijumom sa čuvenog Provence Réotier izvora i samim tim spada u kolekciju za negu dehidrirane kože lica koja brzo i efikasno “gasi žeđ”. Nova Aqua Réotier linija na bazi vode sadrži pet proizvoda: esenciju za hidrataciju lica, mist, vodeni gel za čišćenje lica, kremu i gel za lice. Nakon ove zime, uvođenjem ovakvih proizvoda za instant hidrataciju kože podićićete svoj režim nege na sasvim drugi, viši nivo. Nova formula zadržava vlažnost kože i moćno je hidrira tokom celog dana, a ako imate izrazito suvu kožu nemojte se iznenaditi ako ona kao sunđer upije bilo koji od L’Occitane Aqua Réotier proizvoda. Ultra Thirst-Quenching Gel je veoma lagan i svež gel za kožu obogaćen Reotier vodom i hijaluronskom kiselinom zadržava vodu u koži i ostavlja je blistavom i sjajnom. Hiljade mikro-mehurića odmah oslobađa svežinu, revitalizujući kožu, vraćajući joj prirodnu vlagu i energiju. Cena: 2.999 din.
Ultra Thirst-Quenching Cream je lagana krema, takođe obogaćena Reotier vodom sa kalcijumom, i hijaluronskom kiselinom, odlično hidrira kožu i bogato je napaja vodom. Svilenkaste je teksture koja ostavlja kožu mekom i “živom” tokom celog dana, a savršena je za sve tipove kože kojima je potrebna dodatna doza hidratacije, posebno u letnjim mesecima. Cena: 2.999 din.
Fresh Moisturising Mist je sprej za lice sa osvežavajućom izvorskom vodom i hijaluronskom kiselinom. Ovaj mist je pravi izvor svežine i možete ga koristiti bilo kada, u bilo koje doba dana kako biste ugasili žeđ dehidrirane kože. Takođe, odlična je za instant osveženje kože i vraćanje energije. Upotrebljava se pre nanošenja šminke, kao podloga za make-up. Cena: 1.430 din.
Moisture Prep Essence je esencija za pripremu i hidrtaciju kože, a njena vodena tekstura odmah je osvežava. Poboljšava ten i izgled kože i vraća joj sjaj. Cena: 2.750 din.
Water Gel Cleanser je vodeni gel za čišćenje lica koji ima višestruko dejstvo, jer dok skida nečistoće ujedno i dodatno hidrira i ojačava vašu kožu koja se nakon nanošenja ovog proizvoda oseća kao da ste je poprskali hladnom vodom. Ovaj sveži gel pretvara se prozirnu penu koja bez isušivanja čisti kožu i hidrira je. Cena: 2.370 din.

Foto: press