CARLSBERG KONKURS PROGRAM ZA LIDERE BUDUĆNOSTI

Program lidera buducnosti Carlsberg

Kompanija Carlsberg Srbija četvrtu godinu zaredom pokrenula je „Program za lidere budućnosti“ koji studentima pruža priliku za sticanje prvog praktičnog poslovnog iskustva odmah nakon završenog fakulteta, i to u internacionalnoj kompaniji.Kroz dvogodišnji rad u kompaniji Carlsberg Srbija, troje najboljih akademaca dobiće priliku da teorijsko znanje stečeno na fakultetu nadograde praktičnim iskustvom. Svakodnevni rad, kao i učešće u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupacije, pružiće im priliku, ne samo za sticanje radnog iskustva, već i širenje vidika i upoznavanje sa dobrom praksom koju su razvili stručnjaci ove kompanije.
– Za tri godine trajanja „Programa za lidere budućnosti“, karijeru u Carlsberg Srbija otpočelo je osmoro akademaca, a njih troje je nastavilo sa radom u našem timu i nakon završetka programa. S obzirom na to da je naša kompanija otvorena za promene i nove ideje, mladi kod nas zauzimaju posebno mesto. Ponosni smo što ćemo i ove godine ovim programom omogućiti da još troje mladih i talentovanih akademaca primeni svoje znanje i isproba poslovne ideje u praksi – kaže Lidija Latinović, direktorka sektora za ljudske resurse u Carlsberg Srbija.

Ove godine na konkurs mogu da se prijave apsolventi osnovnih ili master studija, kao i oni koji su diplomirali u poslednjih godinu dana iz oblasti ekonomije, trgovine, marketinga, finansija, menadžmenta ili srodnih disciplina, sa prosečnom ocenom iznad 8,5. Konkurs je otvoren do 3. maja 2015. godine, a zainteresovani mogu da se prijave putem sajta www.carlsbergsrbija.rs/karijera, a više informacija i detalji programa mogu se naći na Carlsberg Srbija Facebook stranici facebook.com/Carlsberg.Srbija. Kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani do početka juna.

Marija Ivanovic

Marija Ivanović, jedan od učesnika konkursa ovog projekta, danas kaže da joj je pružena prilika da savlada tehnike samostalnog vođenja posla kroz konkretne zadatke i da svojim trudom pokaže kako može da doprinese poslovanju kompanije.

– Kada bih se našla u situaciji da se ponovo prijavim za ovakav program, svakako bih to učinila – priznaje Marija Ivanović, koja zahvaljujući „Programu za lidere budućnosti“ trenutno radi u Key Account timu sektora prodaje Carlsberg Srbija.